GALOTXA

Albuixech i Montserrat es distancien al capdavant de Primera de l'Interpobles carrer de galotxa

Moixent i Manises comparteixen liderat a Primera de l'Interpobles trinquet de galotxa

Carlos Donat, de l'equip de Marquesat de l'Interpobles de carrer.

Carlos Donat, de l'equip de Marquesat de l'Interpobles de carrer. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Es completà la quarta jornada de l'Interpobles de galotxa- Gran Premi Edicom amb victòries locals dels dos millors classificats. Albuixech i Montserrat asseguraren els punts a casa i prenen avantatge respecte dels seus perseguidors, encapçalats per Borbotó després del seu triomf davant Massalfassar.

Albuixech era, a priori, qui més difícil ho tenia davant la visita a l'Horta Nord d'Ovocity Marquesat. Els d'Alfarp, amb baixes importants i un equip molt jove, no van poder fer res al carrer albuixequer, on els locals demostraren un dia més trobar-se a gran nivell i s'adjudicaren els 3 punts després del 70-25 final.

Lanzadera Montserrat també va complir a casa contra Lairabas Invers Faura. Els montserraters tornaren a ser l'equip segur i implacable dels últims temps i s'imposaren per 70-15. Tant Albuixech com Montserrat són líders amb 10 punts.

Darrere d'ells, amb 7 punts, es troba Profisco 2000 Borbotó. Els valencians s'imposaren a Massalfassar davant l'Electrofassar (30-70) i pugen a la tercera posició en perjudici de Marquesat, què ara és quart amb 5. Els massalfassins en tenen 3 i tanca Faura amb 1.

Pròxima jornada

Aquest cap de setmana es tanca la primera volta del campionat amb partides a Faura, Borbotó i Alfarp. Al carrer faurer, els locals rebran a Albuixech el dissabte a les 17:00h; per la seua banda, Montserrat visitarà Borbotó el divendres a les 17:30h. A més, Marquesat exercirà com a amfitrió de Massalfassar, el dissabte a les 17:00h.

Interpobles carrer J5.

Interpobles carrer J5. / FEDPIVAL

Resultats Jornada 4

CPV Albuixech 70 - Ovocity Marquesat 25

Lanzadera Montserrat 70 - Lairabas Invers Faura 15

Electrofassar Massalfassar 30 - Profisco 2000 Borbotó 70

Classificació

1º Albuixech 10 pts

2º Lanzadera Montserrat 10 pts

3º Profisco 2000 Borbotó 7 pts

4º Ovocity Marquesat 5 pts

5º Electrofassar Massalfassar 3 pts

6º Lairabas Invers Faura 1 pts

Interpobles trinquet de galotxa

Ple de victòries com a visitants d'Alfara de la Baronia, Alfara del Patriarca i Manises.

Adversa jornada per als equips que actuaven com a locals a la quarta del Campionat Interpobles de Galotxa en trinquet - Gran Premi Edicom. Ni Riba-roja ni la Pobla de Vallbona ni el líder, Moixent, aconseguiren fer-se amb el triomf, tot i que en el cas de vallbonencs i moixentins almenys retingueren un punt. A l'altra cara de la moneda es troben Manises, Alfara del Patriarca i Alfara de la Baronia, que guanyaren i avançaren en els seus objectius.

Les Alcusses Moixent va salvar el liderat tot i caure als Xocats contra Alfara de la Baronia. Els alfarencs es referen de l'ensopegada la passada setmana a casa davant Manises i s'imposaren als de la Costera en una partida d'allò més igualada (65-70). El triomf deixa la primera posició a tir de pedra per als del Camp de Morvedre, mentre que per a Moixent el punt li permet conservar eixa primera plaça, això sí, compartida.

Compartida amb Caixa Popular Manises, que tornà a guanyar a domicili, en aquest cas a l'Eliana davant Traverauto Riba-roja (45-70) i arriba als 9 punts de Moixent, un per davant d'Alfara de la Baronia. Riba-roja es queda amb 4, ja superat pels 5 de Disid Alfara del Patriarca. Els de l'Horta Nord també obtingueren un lluitat triomf, a la Pobla de Vallbona davant el Caixa Popular (60-70), què sumà el seu primer punt.

Abel de Moixent disputa l'Interpobles de trinquet.

Abel de Moixent disputa l'Interpobles de trinquet. / FEDPIVAL

Pròxima jornada

La cinquena jornada suposarà el final de la primera volta. Moixent va visitar el dimarts Alfara del Patriarca, amb victòria dels de la Costera 45-70, mentre que Manises rebrà a la Pobla de Vallbona dissabte a les 17:30 hores. El duel Alfara de la Baronia-Riba-roja, el mateix dissabte a les 17:00 hores, completa les partides programades.

Interpobles trinquet J5.

Interpobles trinquet J5. / FEDPIVAL

Resultats Jornada 4

Caixa Popular La Pobla de Vallbona 60 - Disid Alfara del Patriarca 70

Traverauto Riba-roja 45 - Caixa Popular Manises 70

Les Alcusses Moixent 65 - Alfara de la Baronia 70

Classificació

1ª Les Alcusses Moixent 12 pts (+1)

2º Caixa Popular Manises 9 pts

3º Alfara de la Baronia 8 pts

4º Disid Alfara 5 pts (+1)

5º Traverauto Riba-roja 4 pts

6º Caixa Popular La Pobla de Vallbona 1 pts