ADEU

Félix tindrà homenatges a Pelayo i Dénia

El jugador penjarà els guants quan acabe l’any

Félix, en la passada Copa.

Félix, en la passada Copa. / FUNPIVAL

J. CANO

Després de vint-i-set anys com a professional i sent una de les figures més reconegudes en la història recent de la pilota, Félix era mereixedor d’un comiat a l’altura. I així serà, perquè en tindrà dos homenatges, programats els dies 17 i 18 de desembre als trinquets de Pelayo i de Dénia.

El reconeixement que tindrà lloc a la ‘catedral’ coincidirà amb la cloenda del Trofeu Mestres. Una data important en la temporada i per tant un bon dia perquè Félix puga rebre l’estima de l’afició.

La darrera partida com a professional la jugarà al trinquet del seu poble. El mateix Félix ha configurat el cartell en el qual Pere Roc II i Javi formaran parella per a enfrontar-se a Genovés II, el mateix Félix i Héctor. La presència de Genovés II, retirat des del passat 31 d’agost, ha sigut una petició expressa de l’homenatjat.

Félix es retirarà amb quaranta-tres anys i amb un palmarés impressionant, ja que ha guanyat tots els campionats per equips destacant tres lligues, una Copa i dues edicions del Trofeu Mestres.