RASPALL PROFESSIONAL FEMENÍ

La gran final de la ‘Lliga CaixaBank de raspall professional femení’ arriba a Alzira

El trio d'Irene, Myriam i Júlia i el d'Aida, Fanni i Marina seran els equips finalistes d'aquesta XVI edició

Jugadores i autoritats després de la presentació.

Jugadores i autoritats després de la presentació. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

La ‘XVI Lliga CaixaBank de raspall’ arriba a la seua recta final. Després d'un mes de competició, amb cinc equips, 15 jugadores i molt espectacle, la gran final es disputa el pròxim cap de setmana a Alzira. El dissabte 17 de desembre es coneixeran a les guanyadores de la lliga més important del calendari femení.

Després d'haver passat pels trinquets de Benissa, Bellreguard, Ondara, Sueca, Guadassuar, Piles i Càrcer, ara Alzira serà la seu de la gran final de la ‘Lliga CaixaBank’ i la partida pel tercer i quart lloc. Irene, Myriam i Júlia es jugaran el títol contra Aida, Fanni i Marina, després d'haver demostrat durant la competició que han sigut els dos millors equips. De fet, tots dos equips van tancar el seu pas a la final una jornada abans de la finalització de la fase regular, la qual cosa ha deixat clar el seu potencial.

Les jugadores finalistes en els jardins de l'Alqueria de Julià.

Les jugadores finalistes en els jardins de l'Alqueria de Julià. / FEDPIVAL

Presentació Lliga CaixaBank de raspall professional femení

FEDPIVAL

El coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana, Salva Escrivà, ha volgut felicitar en la seua intervenció a les jugadores “pel vostre esforç i dedicació que fan que sigueu millors jugadores i millors esportistes”. Escrivà ha agraït tanta la tasca de la Federació com dels ajuntaments que han acollit les partides del Campionat, destacant el d’Alzira, “localitat que tancarà l’any amb un altíssim nivell de pilota i, a més, en uns mesos acollirà també el Campionat del Món”. També ha tingut paraules d’agraïment per a CaixaBank, ja que “no s’entendria aquest campionat sense el seu patrocini”.

Vull felicitar-vos pel vostre esforç i dedicació que fan que sigueu millors jugadores i millors esportistes

Salva Escrivà

— coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana

El director d'Institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Jaime Casas, s'ha mostrat satisfet amb aquesta edició de la ‘Lliga CaixaBank de raspall professional femení’, “la Lliga més important del calendari”, i ha explicat que per a CaixaBank, com a entitat patrocinadora, ha sigut un orgull formar part d'aquest campionat. “Tampoc entendríem no patrocinar aquest campionat, estem molt orgullosos d'aquest vincle amb el nostre esport. En els últims anys s'ha incrementat molt el nivell global de la pilota valenciana, especialment en el seu vessant femení”.

Tampoc entendríem no patrocinar aquest campionat, estem molt orgullosos d'aquest vincle amb el nostre esport

Jaime Casas

— Director d'Institucions de CaixaBank en la Comunitat Valenciana

Jaime Casas amb les protagonistes en la tria de pilotes.

Jaime Casas amb les protagonistes en la tria de pilotes. / FEDPIVAL

Per part seua, Lorena Soria, vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana, ha volgut reconéixer “el pas que van donar les jugadores cap al professionalisme i l'obstinació que poseu per millorar i a ser millors jugadores i millors persones”. De cara a la final, les ha emplaçades a preparar-se “física i mentalment, però també que gaudiu”. Finalment, ha anunciat que les partides seran emeses en streaming a través de les xarxes socials de la Federació.

Reconéixer el pas que van donar les jugadores cap al professionalisme i l'obstinació que poseu per millorar i a ser millors jugadores i millors persones

Lorena Soria

— Vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana

Calendari de les finals:

Dissabte 17 de desembre:

15.30 hores. Final pel tercer i quart lloc: Victoria, Anabel i Ivet – Erika, Amparo i Mireia

17.30 hores. Gran Final: Irene, Myriam i Júlia - Aida, Fanni i Marina

Myriam i Aida han representat a les jugadores en els parlaments

Myriam i Aida han representat a les jugadores en els parlaments / FEDPIVAL