TROFEU

Pelayo anuncia la tercera edició del Trofeu Nadalenc

El dijous es completaran les semifinals i en esta ocasió es tracta de jugar en parella en lloc d’en trio

José Salvador restant amb l’esquerra per baix.

José Salvador restant amb l’esquerra per baix. / FUNPIVAL

J. CANO

El trinquet Pelayo continua reunint les figures més destacades de l’alt. La setmana passada ho va ver amb el Trofeu Mestres, que va congregar els pilotaris que han tingut una trajectòria més rellevant durant tot l’any. Ara, també en dos sessions es durà a terme el Trofeu Nadalenc, que va ser recuperat fa dos anys i complirà la seua tercera edició.

El dijous es completaran les semifinals i en esta ocasió es tracta de jugar en parella en lloc d’en trio. Primer s’enfrontaran Salva Palau i Nacho contra Marc i Jesús. Un cartell de nivell, amb el mitger més determinant formant amb un dels braços més poderosos del panorama professional. I enfront, un altre escaleter que també pega molt i que ho passa quasi tot i un veterà que a Pelayo acaba especialment bé el quinze.

A continuació, De la Vega i Javi jugaran contra José Salvador i Álvaro Gimeno. El potencial d’estes parelles és similar al de les anteriors. La primera distribueix més la tècnica darrere i la força davant mentre que en la segona apareixen dos autèntics canoners que disparen de totes les maneres..

La final es jugarà el dijous següent dia 29 perquè el trinquet Pelayo no obrirà el pròxim dissabte per ser el dia de la Nit de Nadal.