LLIGA CAIXABANK DE RASPALL

Lliga CaixaBank: Xeraco s’estrena i Xàbia perd la condició d’invicte

Badenes, Canari i Ibiza van véncer al combinat de Barxeta, amb Vicent, Seve i José, per 30-20

Els xeraquers, amb Ibiza a la punta, va guanyar a Barxeta per 30-20.

Els xeraquers, amb Ibiza a la punta, va guanyar a Barxeta per 30-20. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

La XL Lliga CaixaBank de raspall va viure dues sorpreses respecte al que s’havia vist fins ara en l’actual edició. L’equip de Xeraco, amb Badenes, Canari i Ibiza, respira després de véncer ahir al combinat de Barxeta, amb Vicent, Seve i José, per 30-20 al trinquet del Genovés. Per altre costat, el trio de Xàbia, amb Vercher, Lorja i Néstor va perdre la condició d’invicte contra el representatiu d’Oliva, ambSalelles II; Brisca i Sergi, a causa del 30-15 amb elq ue va concloure ahir el lluminós de Piles.

Pelq ue respecta als xeraquers, estos necessitaven elt riomf perquè una victòria de Barxeta i d’Oliva significava que es quedaren com a cuers a quatre punts de diferència amb l’equip més a prop al tauler, amb només quatre unitats en joc més. Així, l’equip de Badenes, que substituia al lesionat Montaner, va pagirar un 15-5 per a igualar a 15 i a 20, i vencer des del rest.

Per la seua part, els olivers van ser el primer trio en guanyar a Xàbia en una partida on van ser prou superiors, sobretots a les línies davanteres. Amb iguals a 10, Salelles II i companyia van pegar la primera punyada sobre la taula en sumar des del rest. Una situació que es va repetir en l’últim joc, encara que podria haver-se produit abans, però la galeria no ho va permetre.