Trobades de Pilota a l’Escola dels centres de Primària

Pilota a l'escola va arrancar en La Vall d'Uixó

Tots els alumnes del 4t curs de centres educatius de les províncies de Castelló i València es reuniren en les immediacions de l’Estadi de la localitat de la Plana Baixa per a gaudir d’un matí de pilota i diversió

FEDPIVAL

Un total de 350 alumnes han estrenat a la Vall d’Uixó les Trobades de Primària de Pilota a l’Escola 2023. L’Estadi Municipal José Mangriñán de la localitat de Plana Baixa va acollir el dijous 9 de març la primera de les Trobades de Pilota a l’Escola dels centres de Primària de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana de 2023.

Alumnes del 4t curs

Tots els alumnes del 4t curs de centres educatius de les províncies de Castelló i València es reuniren en les immediacions de l’Estadi de la localitat de la Plana Baixa per a gaudir d’un matí de pilota i diversió. La cita va arrancar a les 9:30h, i en total foren 12 centres els que van participar procedents de les poblacions de la pròpia seu, la Vall d’Uixó, l’Alcora, Nules, Algímia d’Alfara, Benifairó de les Valls, Canet d’en Berenguer, Faura i Sagunt.

Gran part dels alumnes junt a les autoritats presents.

Gran part dels alumnes junt a les autoritats presents. / FEDPIVAL

Autoritats

La jornada va comptar amb la presència de Tania Baños, alcaldessa de la Vall d’Uixó i diputada d’Esports de la Diputació de Castelló; Mar Arzo, regidora d’Esports de l’ajuntament valler, a més dels regidors i regidora Jorge García, Javier Ferreres i Zaida Moreno. El consitori ha participat activament en els preparatiu de l’esdeveniment per a que esta jornada inaugural fora tot un èxit.

L'alcaldessa de la Vall d'Uixò, Tania Baños,  i la regidora d'esports, Mar Arzo, junt a altres membres de la corporació municipal

L'alcaldessa de la Vall d'Uixò, Tania Baños, i la regidora d'esports, Mar Arzo, junt a altres membres de la corporació municipal / FEDPIVAL

Centres participants

 Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de la Vall d’Uixó han sigut: · Col·legi Nou Pedro Alcázar de Nules, CEIP Palància d'Algímia d'Alfara, CEIP Recaredo Centelles de la Vall d'Uixó, CEIP L'Ermita de Benifairó de les Valls, CEIP Blasco Ibáñez de la Vall d'Uixó, CEIP Ausiàs March de la Vall d'Uixó, CEIP San Vicente Ferrer de Faura, Col·legi Camarena Canet de Canet d'en Berenguer, CEIP La Cova de la Vall d'Uixó, CEIP Ausiàs March de Sagunt, CEIP Comte d'Aranda de l'Alcora, i CEIP Lleonard Mingarro de la Vall d'Uixó.

CEIP Ausiàs March de Sagunt, el grup mes nombrós de la Trobada.

CEIP Ausiàs March de Sagunt, el grup mes nombrós de la Trobada. / FEDPIVAL

A més de pilota valenciana, els alumnes han pogut fer manualitats de tot tipus, així com jugar a jocs d’equips, entre partida i partida. La propera jornada ja tindrà lloc el pròxim 28 de marc en Castelló.