ESCALA I CORDA

Vilamarxant proclama els guanyadors de l’Autonòmic d’Escala i Corda

Algímia d’Alfara, Petrer, Faura, Castelloner, Borbotó, Riba-roja i Castelló es proclamen guanyadores de la 25 edició

A la màxima categoria, Algímia d’Alfara va aconseguir amb el títol del enfront de les Alcusses Moixent, amb un resultat de 60 - 30.

A la màxima categoria, Algímia d’Alfara va aconseguir amb el títol del enfront de les Alcusses Moixent, amb un resultat de 60 - 30. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Les set finals de l’Autonòmic d’escala i corda - Trofeu de la Diputació de València es van disputar els passats divendres i dissabte 11 al trinquet de Vilamarxant, de les quals eixiren campions de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Primera categoría

A la màxima categoria, Algímia d’Alfara va aconseguir amb el títol del enfront de les Alcusses Moixent, amb un resultat de 60 - 30. David Lostado, Rafa Margaix, Vicent Llopis i Luis Martínez van ser els triomfadors de la vesprada. Els jugadors d’Algímia d’Alfara van començar la partida imposant-se a Abel Jorques, Rubén Sanz, Jaime Micó i Jose Antonio Jorques, als que els va costar entrar en partida i quan ho van fer ja va ser massa tard. Aquesta va ser una final inèdita perquè Moixent no havia arribat a ninguna final de l’Autònomic i Algimía d’Alfara va guanyar per primera vegada després de ser subcampió dos vegades en l’any al 2016 i al 2022.

Segona A

La final de Segona A va estar molt renyida, Delifret-Magber Petrer B va competir contra CPV Moncada A i el resultat va ser de 60 -55. Gabi, Manel i Adrián van lluitar fins al final però Carlos, Angel, Paulino i Jose van aconseguir emportar-se el premi.

Final de Segona A: Petrer B i Moncada A.

Final de Segona A: Petrer B i Moncada A. / FEDPIVAL

Segona B

En Segona B, Lairabas Invers Faura A van jugar contra CPV Llíria B i el resultat va ser de 40 contra 60. Joan, Martín i David es van imposar a David, Miguel i Jose.

Final Segona B: Faura A i Llíria A

Final Segona B: Faura A i Llíria A / FEDPIVAL

Tercera A

En Tercera A, l’equip CPV Castelloner A va guanyar contra Trinquet de Torrent D, David, Pepe i Javi van obtindre un resultat de 60 contra 30 de Manuel, Hector i Rosendo.

Final Tercera A: Castelloner A i Torrent  C

Final Tercera A: Castelloner A i Torrent C / FEDPIVAL

Tercera B

La final de Tercera B, Profilaxi 2000 Borbotó va guanyar contra CPV Castelloner B. El resultat va ser de 60 – 45. Els jugadors van ser en l’equip de Borbotó Antonio, José i Daniel i en l’equip Castelloner Carles, Jesús i Edu.

La final de Tercera B, Profilaxi 2000 Borbotó va guanyar contra CPV Castelloner B.

La final de Tercera B, Profilaxi 2000 Borbotó va guanyar contra CPV Castelloner B. / FEDPIVAL

Quarta A

A la final de Quarta A, l’equip Rte. Onnes Xilxes B va perdre contra Traverauto Riba-roja E 40 contra 60. Va ser una partida renyida en la qual Jose, Jose Antonio, Manolo i Abelardo no es van poder imposar a Javier, Omar, Domingo i Antonio.

A la final de Quarta A, l’equip Rte. Onnes Xilxes B va perdre contra Traverauto Riba-roja E 40 contra 60.

A la final de Quarta A, l’equip Rte. Onnes Xilxes B va perdre contra Traverauto Riba-roja E 40 contra 60. / FEDPIVAL

Quarta B

L’última final, va ser la de Quarta B, en aquesta ocasió van jugar CPV Castelló B que es van imposar a CPV Xúquer Sueca en un resultat de 60 – 45. Pau, Lluís i Manel, van ser els guanyadors malgrat que Josep, Álex i Daniel van intentar emportar-se la victòria.

Final Quarta B: CPV Castelló B que es van imposar a CPV Xúquer Sueca en un resultat de 60 – 45.

Final Quarta B: CPV Castelló B que es van imposar a CPV Xúquer Sueca en un resultat de 60 – 45. / FEDPIVAL

Lliurament de premis

Cal agrair a l’ajuntament de Vilamarxant com a seu d’aquesta competició que van oferir un trinquet que gaudeix de unes condicions inmillorables. Pel que fa al lliurament, les persones encarregades van ser Pedro López, Vicepresident d’Escala i Corda de la Federació de Pilota Valenciana; Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant; Juanba Camarelles, Viceprecident de la FPV; Guillermo Jorques, alcalde de Moixent; Laura Bacete, regidora d’esports de Moixent i Ernest Buralla, alcalde d’Algímia d’Alfara.