LLIGA CAIXABANK

Tonet IV cau lesionat

El número u del raspall va haver d’abandonar ahir al trinquet de Piles quan el seu equip igualava a 10 contra Vercher, Lorja i Néstor

Tonet IV restant amb l’esquerra per dalt en una partida de la Lliga.

Tonet IV restant amb l’esquerra per dalt en una partida de la Lliga. / FUNPIVAL

J. CANO

Mala sort per a l’equip del Genovés i sobretot per al seu líder, Tonet IV, que es va veure obligat a deixar-se la partida de la Lliga CaixaBank programada a Piles per una punxada en l’abductor de la cama dreta. El trio de la Costera, que completen Ian i Bossio, manté de moment la tercera posició en la classificació i continua a 1 punt d’aconseguir la passada matemàtica per a les semifinals, on inclús podria accedir sense puntuar si altres resultats foren positius per als seus interessos.

Classificació XL Lliga CaixaBank de Raspall.

Classificació XL Lliga CaixaBank de Raspall. / FUNPIVAL

La partida

La partida estava encarrilada, almenys per a sumar eixe punt de la tranquil·litat. En la contra estava la formació de Xàbia de Vercher, Lorja i Néstor, ja classificada per a la fase final, i els dos equips anaven alternant en la consecució del joc del dau. Els de Xàbia sumaven més fàcil gràcies a les tretes de Vercher i els del Genovés igualaven a continuació.

En el joc que va suposar les taules a 10, Tonet IV es va notar molèsties a la cama i fins i tot va parar un moment. En passar al rest i després de tres quinzes per als rivals, va decidir parar perquè no podia més. Ara cal esperar a conéixer el resultat de les proves mèdiques.