RASPALL FEMENÍ PROFESSIONAL

Arriba la gran final de la II Copa President de la Diputació d’Alacant

Les finals de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional, es disputen dilluns 1 de maig al trinquet de la localitat de Benissa.

Imatge de la presentació a Benissa amb autoritats.

Imatge de la presentació a Benissa amb autoritats. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Les finals de la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional, es disputen dilluns 1 de maig al trinquet de la localitat de Benissa.

Presentació de la II Copa President de la Diputació d’Alacant

FEDPIVAL

Segona categoria

En primer lloc, a partir de les 17:00h tindrà lloc la partida de Segona categoria, en la que s’enfrontaran Ivet i Isabel, les quals vestiran de roig, contra Aina i Andrea que ho faran de blau. La parella d’Isabel arriba a aquesta cita com a favorita, ja que ha guanyat totes les partides del campionat fins al moment, de fet en l’únic enfrontament directe que han tingut contra les que seran les seues rivals dilluns, varen imposar-se per un contundent 25-5.

Per la seua banda, la parella d’Aina, va començar el campionat amb dubtes i ha anat pujant el nivell al llarg de la competició. En l’última jornada varen aconseguir el pase a la gran final, imposant-se per 25-10 a les seues rivals en una gran partida on els dos equips tenien els mateixos objectius.

Primera categoria

A continuació, a partir de les 18:30h, arribarà la gran final de Primera categoria, en la que Aida i Amparo s’amidaran a Irene i Myriam.

La primera parella arriba en un gran estat de forma, comptant totes les seues partides per victòria. Per a Amparo serà la seua segona final, ja que l’any passat la va jugar junt a Ana Puertes, tot i que no varen aconseguir la victòria. Mentre que per Aida serà la primera final.

Amparo tornarà a jugar la final.

Amparo tornarà a jugar la final. / FEDPIVAL

Per l’altra banda, Irene i Myriam, han accedit a la final després de guanyar a Victoria i Anabel per 25-20 en l’última partida. Partida en la que l’equip que guanyara aconseguia l’accés a la final.

En cas de guanyar, per a Irene seria la segona vegada que guanyaria la competició, l’edició anterior la va guanyar junt a Mar al trinquet de Petrer. Per la seua banda, Myriam buscarà la victòria en la seua primera final de la competició.

Irene buscarà la segona victòria en la competició.

Irene buscarà la segona victòria en la competició. / FEDPIVAL

Presentació

La presentació de les finals va tindre lloc el passat dimecres en les cases del Batlle de la localitat de Benissa. En aquesta varen participar les jugadores, Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana; Arturo Poquet, alcalde de Benissa; Adrián Cabrera, regidor d’esports de Benissa i Dani Ribera, trinqueter de Benissa.

Cartell de la final.

Cartell de la final. / FEDPIVAL