TROFEU VILLARREAL CF

El VII Trofeu Villarreal CF ja té finalistes

De la Vega, Nacho i Bueno s’enfrontaran a Marc, Javi i Monrabal II

Marc va liderar amb pegada  i un gran encert en l’execució, encara que Javi i Monrabal II van acompanyar a la perfecció en la classificació per a la final.

Marc va liderar amb pegada i un gran encert en l’execució, encara que Javi i Monrabal II van acompanyar a la perfecció en la classificació per a la final. / FPV

J. CANO

El Trofeu Villarreal CF va completar la segona semifinal al trinquet de la mateixa localitat. Marc, Javi i Carlos es van guanyar el dret de jugar pel títol en superar José Salvador, Pere i Carlos per 60-25.

Segona semifinal

El trio vencedor va deixar clar des del primer quinze que estava fort i perfectament acoblat. I amb el clar lideratge del rest de Montserrat va fer els dos primers jocs.

José Salvador, Pere i Carlos van entrar en partida en el tercer joc, on van tombar el val dels contraris per a estrenar el seu caseller en el tercer val. A continuació arribava la igualada a 25, ara anotant amb autoritat.

José Salvador, Pere i Carlos van aguantar el ritme dels seus rivals fins al 40-25 en  el marcador.

José Salvador, Pere i Carlos van aguantar el ritme dels seus rivals fins al 40-25 en el marcador. / FUNPIVAL

La partida va viure després els seus millors moments fins que el marcador va reflectir 40-25. En este tram, ambdós trios van pegar de valent, van passar molta pilota i van generar nombrosos aplaudiments a l’escala per la qualitat de les jugades. El duel entre escaleters també va estar especialment celebrat pel respectable. I encara que solament van sumar Marc, Javi i Monrabal II, tots els jocs van estar renyits i perfectament podrien haver anotat José Salvador, Pere i Carlos.

L’equilibri va desaparéixer quan els ara ja finalistes van fer el joc 45, a més amb solvència. Des d’aleshores, el nivell dels dos equips va deixar d’estar parell i també els ànims, de manera que Marc, Javi i Monrabal II van fer la resta de parcials amb autoritat.

Primera semifinal

No sempre els campions poden repetir èxit i es va demostrar al trinquet de Vila-real. Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari venien de guanyar la Lliga, però això no ser suficient davant De la VegaNachoBueno, els quals es van classificar per a la final del VII Trofeu Villarreal CF. El 60-30 amb el qual va concloure el lluminós és una mostra de la superioritat que mostraren els vencedors.

Quasi sense fissures, els que vestien de morat van eixir per totes i es van adjudicar els cinc primers tantejos en joc. Al cap i a la fi, una diferència massa grossa per a somiar en la remuntada.

De la Vega va fer gala de la seua capacitat passadora i això va fer mal als que vestien de groc. Tot i començar desconnectats, a poc a poc, Puchol II i companyia es ficaven en partida a força d’atacar. El premi va arribar amb 40-15. Dos tantejos consecutius per a retallar distàncies. Això no obstant, Nacho va dir fins ací. La intervenció del mitger va ser clau per a evitar que els grocs pogueren apropar-se. Després de repartir-se diversos jocs des del dau i amb 55-30 en el marcador, la victòria va donar-se des de la zona del rest.

Els cinc jocs inicials van caure en favor del trio que vestia de morat.

Els cinc jocs inicials van caure en favor del trio que vestia de morat. / FUNPIVAL

Cloenda

El trofeu conclourà el pròxim divendres. Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari jugaran primer la final de consolació davant José Salvador, Pere i Carlos. A continuació, en la pugna pel títol, De la Vega, Nacho i Bueno s’enfrontaran a Marc, Javi i Monrabal II.