TROFEU

De la Vega, Nacho i Bueno guanyen el Trofeu Villarreal CF

Nacho s’abona a la victòria i a les exhibicions. El mitger de Beniparrell lidera el triomf davant Marc, Javi i Monrabal II

Nacho s’abona a la victòria i a les exhibicions

Nacho s’abona a la victòria i a les exhibicions / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

la setena edició del Trofeu Villarreal CF va concloure al trinquet de la mateixa localitat amb victòria en la final de De la Vega, Nacho i Bueno, que van deixar en 35 a Marc, Javi i Monrabal II.

La setena edició del Trofeu Villarreal CF va concloure ahir al trinquet de la mateixa localitat amb victòria en la final de De la Vega, Nacho i Bueno, que van deixar en 35 a Marc, Javi i Monrabal II.

La setena edició del Trofeu Villarreal CF va concloure ahir al trinquet de la mateixa localitat amb victòria en la final de De la Vega, Nacho i Bueno, que van deixar en 35 a Marc, Javi i Monrabal II. / FUNPIVAL

La partida

En resum, el trio vencedor ho va fer tot bé, i el derrotat va plantejar batalla, però sense arribar a l’exelència dels rivals. En la primera meitat hi hagué més igualtat de forces i, a mesura que la diferència en el marcador es va fer més gran, la supremacia dels vencedors també va anar a més.

De la Vega, Nacho i Bueno.

De la Vega, Nacho i Bueno. / funpival

Esment especial mereix l’actuació de Nacho. El mitger va pegar amb la precisió d’un cirurgià i no va cometre errades, liderant així l’actuació del seu equip. Ara bé, De la Vega i Bueno van aportar bona cosa, el rest passant molta pilota i el punter fent quinzes i evitant-los.

Marc, Javi i Monrabal II.

Marc, Javi i Monrabal II. / FUNPIVAL

Tercer i quart Lloc

La sessió d’ahir va ser doble i va començar amb la partida pel tercer i quart lloc, en la qual Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari es van imposar per 60-45 a José Salvador, Pere i Carlos.