El Campionat Autonòmic Individual d'escala i corda al 7 i Mig - Trofeu Diputació de València Gran Premi Aon va proclamar els seus campions en les finals celebrades al trinquet d'Onda divendres i dissabte. Es disputaren total de set finals de les diferents categories en la segona edició d'aquest torneig, que enguany va comptar per a la celebració de les finals amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Onda i el Club Pilotari Onda.

 La partida de Primera va ser una gran festa. Àngel de Petrer s'enfrontava a Pablo CPV Xilxes i no li va posar les coses fàcils. Després d'una partida molt renyida de quasi dues hores de duració, els dos van demostrar que volien aconseguir el títol. Pablo s'imposà finalment; en un resultat de 55-60 es va proclamar guanyador.

 A Segona, Terio CPV l'Eliana i Guillem CPV Pelayo protagonitzaren altra gran partida. La final es va resoldre de manera favorable per al de Pelayo, deixant el marcador a 20 per 60. Els dos rivals van donar el cent per cent i no donaren cap pilota per perduda.

 A Tercera A Josevi CPV Moncada va vèncer a Xavi CPV Manises per 20-60. Per la seua part, Mario CPV Pelayo es va endur la victòria per un ampli 20-60 contra Josep CPV Xúquer a Tercera B.

 En Quarta A Miguel Ángel CPV Torrent es proclamà guanyador contra Laso CPV Torrent (35-60) i en Quarta B va ser Adrián CPV Moncada el que es va endur la partida, contra Álvaro CPV La Pobla de Vallbona (45-60).

 Per últim, als Veterans es va imposar Juanjo CPV La Valldigna al jugador local Pedro d'Onda en un resultat de 25-60.

 Autoritats

Al lliurament de trofeus, realitzat després de cada final com és habitual, l'Ajuntament d'Onda va estar representat per José Vicente Iserte, regidor d'Esports i Óscar Valero, tinent d'alcaldia. També hi estigueren presents Pedro López, Ximo Manzano i Elvira López, vicepresidents i vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana; Diego López, campió Absolut amb la selecció de la Comunitat Valenciana al Mundial d'Alzira i millor jugador sub-21; i Ricardo Baraldés, president del Club Pilotari Onda.

Quadre D'Honor

 Primera:

Ángel CPV Petrer 55

Pablo CPV Xilxes 60

Pablo i Angel oferiren una gran partida en la final de Primera. FEDPIVAL

 Segona:

Terio CPV l'Eliana 20

Guillem CPV Pelayo 60

Cuadrat de Pelayo guanyà la final de Segona a Terio de l'Eliana. FEDPIVAL

Tercera A:

Xavi CPV Manises 20

Josevi CPV Moncada 60

La copa de 3ªA se l'emportà Josevi de Moncada. FEDPIVAL

 Tercera B:

Josep CPV Xúquer 20

Mario CPV Pelayo 60

Mario de Pelayo va emportar se el títol de 3ªB. FEDPIVAL

 Quarta A:

Laso CPV Torrent 35

Miguel Ángel CPV Torrent 60

El derby entre torrentins de 4ªA fou per a Romero. FEDPIVAL

Quarta B:

Álvaro CPV La Pobla de Vallbona 45

Adrián CPV Moncada 60

La final de 4ªB fou per a Adrián de Moncada. FEDPIVAL

 Veterans:

Pedro CPV Onda 25

Juanjo CPV La Valldigna 60

Juanjo CPV Valldigna va conquistar el títol davant Pedro CPV Onda. FEDPIVAL