La Copa Caixa Popular d’escala i corda també està ja en marxa i en veritat va tindre un bon començament en les dues partides disputades divendres als trinquets de Vila-real i Vilamarxant.

Equips de la Copa Caixa Popular.

Equips de la Copa Caixa Popular. SD

Trinquet de Vila-real

Al recinte de la Plana es va presenciar un espectacle magnífic en la victòria de l’equip de Benidorm de Pere Roc II i Santi sobre el d’Almussafes amb De la Vega i Javi per un ajustat 60-50.

De la Vega i Javi van dominar d’inici per a distanciar-se en un parell de jocs. I a partir de la igualada a 30, Pere Roc II i Santi van anar sempre per davant en el marcador amb una diferència màxima de tres jocs (55-40).

Pere Roc II. FUNPIVAL

Per a la consecució d’estos jocs es va haver de pilotejar moltíssim i a més es va fer a un gran nivell. Els quatre jugadors van traure el millor del seu repertori i això va fer que la batalla, a més d’igualada, fora d’una gran bellesa. El marcador tan ajustat implica que sumen els dos equips.

Trinquet de Vilamarxant

Pel que respecta a la partida que es va jugar a Vilamarxant, l’equip de Montserrat de Marc i Conillet va superar al de Pedreguer-masymas de Francés i Hilari, este últim substitut del lesionat Pere, pel resultat de 60-30.

Amb un tanteig tan folgat és evident que va faltar emoció, però la partida va estar bé en línies generals.

El debut de Marc i Conillet va resultar impecable. Com s’esperava, Marc va pegar molt fort des de la seua zona i Conillet es va mostrar especialment encertat i amb molta confiança per agafar joc a mesura que avançava la partida.

Francés va signar una meritòria actuació. FUNPIVAL

Francés també va signar una meritòria actuació mentre que Hilari va complir. Però els dos pilotaris poden jugar més i les seues possibilitats de guanyar. o almenys de puntuar, es van perdre en moments puntuals per no tancar vals i quinzes claus.

Primera fase de la Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Primera fase de la Copa Caixa Popular d'escala i corda. SD

Raspall

També divendres van debutar dos equips del campionat de raspall. Va ser al trinquet de Piles, on la parella de Xeraco amb Vicent i Lorja va superar a la d’Oliva de Salelles II i Canari per 25-10.

Vicent. FUNPIVAL

La partida va passar de l’equilibri inicial al domini clar dels vencedors en poc de temps. Hui, la competició continua al trinquet de Bellreguard on jugaran els equips del Genovés i de Barxeta.

Primera fase de la Copa Caixa Popular de raspall.

Primera fase de la Copa Caixa Popular de raspall. SD

Classificacions

Classificacions de la Copa Caixa Popular.

Classificacions de la Copa Caixa Popular. SD