No hi ha millor defensa de la corona que guanyar. Almenys així ho van fer diumenge Ian i Brisca. Els campions de l’última edició de la Copa Caixa Popular de raspall no podien començar de millor manera la novena edició. Els representatius de Castelló de Rugat van obtenir la victòria en la seua estrena. Va ser al trinquet d’Ontinyent, precisament contra el combinat que va actuar com a local. Resultat de 25 per 10 sobre Iván i Ricardet que denota la complicitat dels castellonencs.

Un any més i ja en són quatre edicions, Ian i Brisca repeteixen junts a la Copa Caixa Popular de raspall. Una fórmula que es tradueix en dos títols, però sobretot en la comoditat a l’hora de competir pel bé que es coneix cadascun. Així es va veure a partir dels iguals a 10. Tres jocs seguits per a certificar la victòria. Tot gràcies al joc regular d’Ian. Un martell que pega i no decau. Així mateix, l’efectivitat de Brisca tancant quinzes va ser clau per acabar liderant el grup A.

Brisca. FUNPIVAL

Per la seua part, Iván i Ricardet van veure com el factor de jugar a casa no els va servir de molt. Iván sabia que des de la zona del rest es suma més fàcil, a causa del pis del trinquet ontinyentí. La pilota marxa més lenta i després de guanyar la reballada, el d’Ontinyent va elegir començar al rest. Joc. Ja des del dau, Iván i Ricardet van tindre l’oportunitat amb val, però no ho van tancar. Ian i Brisca igualaven a cinc i en els dos jocs posteriors es repetiria l’anotació al rest.

La IX Copa Caixa Popular de raspall segueix hui a Xeraco (18.30 hores). En este cas és el grup B el qual obrirà la segona jornada. Vicent i Lorja juguen a casa contra l’equip de la Llosa de Ranes, amb Montaner i Seve. Els xeraquers van véncer en el seu debut i lideren amb dos punts, mentre que els llosers van caure en la seua estrena i són tercers amb un punt.

Copa Caixa Popular de raspall.

Copa Caixa Popular de raspall. SD

Escala i corda

Murla tampoc va poder guanyar a casa. En este cas, en la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda. Giner i Héctor, conjunt murler, va perdre davant Salva Palau i Javi, representatius de Vila-real, per 60-30. Un resultat producte d’una magnífica defensa dels castellonencs que va impedir que els seus rivals trobaren forat on tancar quinzes.

Javi. FUNPIVAL

Així mateix, Palau i Javi van disparar ben fort per a trencar la partida a partir del 35 per 30. Això no obstant, cal dir que la partida va estar lluïda perquè va haver-hi intercanvis dels dos costats.

Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Copa Caixa Popular d'escala i corda. SD

Salva Palau. FUNPIVAL

Classificacions

Classificacions de la Copa Caixa Popular.

Classificacions de la Copa Caixa Popular. SD