JOCS ESPORTIUS COMUNITAT VALENCIANA

Ondara proclama als campions autonòmics dels JECV de llargues

Beniarbeig-El Verger, Ondara, Agost i Laguar destaquen a les finals celebrades el passat dissabte

Categoria Benjamí.

Categoria Benjamí. / FEDPIVAL

Els carrers Sant Benet i Llibertat d'Ondara van acollir el passat dissabte les finals autonòmiques dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat a llargues. 11 escoles es reuniren durant tot el dia per competir en les finals de les distintes categories, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ondara i el CPV Ondara, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.

Els clubs i escoles d'Agost, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Benimagrell, Benissa, Gata de Gorgos, La Nucia, Ondara, Pedreguer, Sella-Relleu i la Vall de Laguar van tindre representants en aquestes finals.

La Vall de Laguar va ser l'escola més destacada, amb triomf en dos categories, seguida d'Agost, Beniarbeig-El Verger i Ondara. L'escola local va aconseguir, a més, tres subcampionats.

Podis per categories

A la categoria Benjamí, el triomf va ser per a Beniarbeig-El Verger, seguida d'Ondara, La Nucia i la Vall de Laguar.

Els ondarencs s'imposaren al nivell Benjamí, amb l'escola de La Nucia com a subcampiona. Gata de Gorgos i Ondara B completaren el podi.

Laguar B s'adjudicà la categoria Infantil, per davant d'Ondara. El bronze va ser per a Sella-Relleu, seguida de Gata de Gorgos.

El títol Cadet se'n va anar cap Agost, triomfador a la final contra Laguar. Pedreguer i Benidorm completaren els llocs honorífics.

Per últim, a la categoria Juvenil va repetir victòria Laguar, la més destacada en el triangular contra Ondara i Benimagrell.

Autoritats

Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, i Elena Gómez, vicepresidenta, acompanyaren als equips finalistes en el lliurament de trofeus i medalles.

Quadre d'Honor

BENJAMÍ

1r Beniarbeig-El Verger

2n Ondara A

3r La Nucia

4t Laguar

ALEVÍ

1r Ondara A

2n La Nucia

3r Gata de Gorgos

4t Ondara B

Categoria Aleví.

Categoria Aleví. / FEDPIVAL

INFANTIL

1r Laguar B

2n Ondara

3r Sella-Relleu

4t Gata de Gorgos

Categoria Infantil.

Categoria Infantil. / FEDPÌVAL

CADET

1r Agost

2n Laguar

3r Pedreguer

4t Benidorm

Categoria Cadet.

Categoria Cadet. / FEDPIVAL

JUVENIL

1r Laguar

2n Ondara

3r Benimagrell

Categoria Juvenil.

Categoria Juvenil. / FEDPIVAL