El Fertiberia s'acomiada de l'elit amb una victòria en l'Ovni davant Nava

Els blanc-i-roigs donen la cara en l'últim partit en la Lliga Sacyr Asobal davant els seus aficionats

València

El Fertiberia BM Puerto Sagunto va guanyar este dissabte a l'Handbol Nava (27-25) en l'últim partit de la temporada en l'Ovni. Un partit en el qual els blanc-i-roigs van donar la cara a pesar d'estar descendits matemàticament de la Lliga Sacyr ASOBAL. Destacar que l'afició blanc-i-roiga tampoc es va rendir i va animar com si el partit fóra determinant i fins al final. Com bé deia la pancarta que van penjar en l'Ovni "La marea no se rinde. VOLVEREMOS".

El partit va començar molt igualat, el Nava volia segellar la permanència matemàticament, i el Fertiberia oferir-li l'última victòria en ASOBAL a la seua afició. Els blanc-i-roigs van ser per davant en l'electrònic gràcies a una bona defensa, les parades de Roney Franzini i els gols de Dija, Cabirol i Chen, entre altres. A partir del minut 20 i després d'un temps mort de Zupo, els de Nava van donar al volta a l'electrònic. Però els blanc-i-roigs no van baixar els braços i se'n van anar al descans amb l'electrònic 15-15.

Després del pas per vestuaris, el marcador va mantindre la igualtat fins que al final els blanc-i-roigs van tirar d'orgull per a acomiadar-se de la lliga Sacyr ASOBAL amb una victòria que van oferir a la seua incansable afició.

Retirada de Leo Querín

En concloure el partit, Leo Querín va rebre un homenatge de part de l'equip, amics i família després que anunciara la seua retirada de l'Handbol. L'obsequi va ser entregat pels seus fills i després es va acomiadar amb molt afecte del club que ha sigut la seua casa durant 4 temporades.

Fitxa Tècnica:

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Pau Guitart. Miguel Miralles, Nacho Mirallave (1), Leo Querin (2), Alex Gil (1), Camacho (1), Gonzalo Carou, Guillermo Corzo (5), Lucas Aizen (2), Dija Cruz (3), Roney, Óscar García (1), Chen Pomeranz (6), Alex Pozzer (3).

Ángel Ximénez Puente Genil: Filio Vujovic, Bernabeu (2), Álvaro Seabra, Darío Ajo (7), Nicolo D'Antino (2), Carlos Villagrán, Rodrigo Pérez Arce (9), Felipe Mota, Andrés Alonso, Óscar Marugán (3), Jorge Felipe Fernandes, Yeray Lamariano, Patotski, Adrián Rosales (2), Lukas Simenas, Pablo Herranz.

Parcials: 3-3, 6-6, 9-10, 12-14, 15-15, 17-17, 18-18,19-21, 22-22, 23-25, 27-25