Pablo Andújar no va poder classificar-se per a la final del torneig de Ginebra (Suïssa), puntuable per a l'ATP i que es disputa sobre terra batuda, després de perdre este divendres davant el noruec Casper Ruud en dos sets per 6-3, 6-2, en hora i vint minuts.

El valencià d'origen conquense va posar d'esta manera fi a la seua marxa en la cita suïssa, on havia deixat fora en la segona ronda a Roger Federer, en el retorn de l'helvètic a la competició per segona vegada enguany des de Doha, i on en esta ocasió no va poder amb un dels jugadors que millor ha rendit durant la temporada d'argila roja.

Ruud, tercer cap de sèrie i semifinalista en Montecarlo, Munic i Madrid, va trencar per fi esta barrera en este 2021 per a disputar la segona final de la seua carrera després de la guanyada l'any passat a Buenos Aires, després d'un duel que va dominar amb prou solvència davant el manxec.

Este no va tindre ni una sola opció de trencament en tot l'encontre i només va ser capaç de guanyar deu punts a la resta. Eixa fortalesa amb el servici va ajudar al nòrdic per a traure partit als matiners 'breaks' que va aconseguir en cadascuna de les mànegues.