Arran de les últimes mesures del Valencia CF, la premsa té més difícil el seu treball a la Ciutat Esportiva de Paterna. Una vegada iniciada la temporada han optat per tancar un dels llocs de major activitat per a la premsa esportiva valenciana, limitant l´accés al media center, lloc emprat pels mitjans per a enviar les seues notícies, i impedint qualsevol treball periodístic que es desenvolupe en les instal·lacions del club. Una mesura considerada com a "tracte vexatori cap a la premsa i vulneració del dret a la informació" per la Unió de Periodistes Valencians, ja que per contra, els aficionats sí que podran accedir a les instal·lacions de Paterna i no així els professionals de la informació que diàriament cobreixen l´actualitat de l´entitat blanquinegra.

La mesura, que va ser anunciada ahir i que passava a ser efectiva el pròxim dilluns 21 de novembre, ha sigut avançada, sense previ avís i davant la indignació dels mitjans que s´han quedat sense poder realitzar el seu treball en el recinte.

[¿Quién es Anil Murthy?]

Des de la Unió de Periodistes Valencians volem denunciar aquesta mesura que atempta davant el dret a la informació. Considerem que impedir accedir al recinte "atempta i vulnera la tasca i la professió periodística".

D´altra banda, ens posem a la disposició del Valencia CF per fer de mediadors en aquest assumpte, on els vertaders perjudicats són els ciutadans qui, a partir d´ara, només podran accedir a la comunicació oficial del club, veient-se perjudicats en el seu accés al dret a la informació.