15 de febrero de 2017
15.02.2017
Lliga Professional d´escala i corda

El trio de Benidorm jugarà la final de la Lliga

Pere Roc II, Félix i Monrabal guanyaren a Pedreguer la segona partida al trio de Genovés II. La segona semifinal, empatada

04.05.2017 | 13:04
L´equip de Benidorm, Pere Roc II, Félix i Monrabal, primer finalista de la Lliga d´escala i corda.

El trio representant de Benidorm s´ha convertit en el primer finalista de la Lliga Professional d´escala i corda després de guanyar ahir al trinquet de Pedreguer la segona semifinal davant el trio representant de Murla. Pere Roc II, Félix i Monrabal van superar per 60 a 30 a Genovés II, Dani i Carlos.

Els de Benidorm van voler sentenciar l´eliminatòria per la via ràpida. Estaven molt centrats i encertats. El trio de Genovés II va plantar cara i fins a tres jocs se´n van anar amb avantatge de ´val´. Va ser una partida prou més igualada d´allò que va quedar reflectit al definitiu marcador.

Ahir, la vesprada al trinquet de Pedreguer va ser un encreuament de sentiments. Per una banda, alegria per felicitar a un equip que ha fet una lliga perfecta i ara lluitarà per alçar el títol, però per altre costat, la tristesa de veure com Dani s´acomiadava. El de Benavites va dir que en finalitzar la Lliga penjaria els guants. Ara serà decisió d´ell decidir quan és el moment. De ben segur que no li falten les ofertes per a rebre diversos homenatges. Un pilotari que al llarg de més de dues dècades ha sigut tot un exemple com a cavaller de blanc. Ahir va eixir del trinquet emocionat i amb una forta ovació.

Victòria de Soro III i Javi

L´altra semifinal de la Lliga Professional ha quedat igualada. La parella representant de Vila-real, Soro III i Javi, van guanyar la segona partida davant el trio de València, Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho. Al mateix trinquet de Vila-real, la parella va guanyar per 60 a 30.

Va ser una partida molt diferent de la primera que van jugar al trinquet de Pelayo on el trio va guanyar per 60 a 50. Al trinquet de Vila-real la parella va ser molt superior i no va deixar opció al trio.

Des del primer moment eixa superioritat va ser manifesta. De fet, els rojos van avançar-se al marcador amb un 35 per 15. Soro III i Javi trobaven els espais necessaris per a fer el quinze que no trobaren una setmana abans al trinquet de Pelayo. Després va vindre una xicoteta reacció del trio, però res per a posar en perill la victòria d´una parella molt segura.

La tercera i definitiva eliminatòria serà divendres al trinquet de Vilamarxant. Qui guanye estarà en la gran final de Lliga.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine