El Centre Instructiu i Musical de Massanassa (l'Horta Sud) participà anit a Mestalla en el partit que van disputar Valencia CF i FC Barcelona. La banda, a les ordres del director José Miguel Pérez Alemany, va interpretar les obres 'L'entrà', 'Caridad Guardiola', 'Amunt València', 'Paco Sirvent', 'Els preparats' i la marxa 'Valencia'. La entitat va estar representada al superbox pel president Jesús Mateo Hidalgo i l'alcalde, Francisco Ciomes.

La Banda del Centre Instructiu i Musical de Massanassa es funda als anys 20 del segle passat, tenint un primer període d'activitat que avarca fins a l'any 1941.

És al 1981, quant comença a caminar la nova Banda de Música, i ho fa acompanyada per uns grans directors: Carmelo Sala Alemnany, Miguel Morellà Asins, José Giner Sanandrés, Pedro Giménez Ballesteros.

Ha participat al llarg de la seua història en certàmens celebrats tant dintre de la Comunitat Valenciana com d'altres llocs de l'Estat, aconseguint importants premis com ara Murcia, Leganés, i Campo de Criptana entre altres. Cal destacar el primer premi al Certamen de Llíria de 1931; primerPremi al Certamen de Cartagena 1984; i Premi al Certamen Provincial de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana el 1996.

Des de l'any 2016 la direcció de la banda és ocupada per José Miguel Pérez Alemany.