13 de enero de 2019
13.01.2019
BANDAS DE MÚSICA

Aielo interpreta 'Pasión andaluza' a Mestalla

La Unió Musical obté el primer premi als certamens de bandes d'Ontinyent i l'Olleria

13.01.2019 | 11:47
Aielo interpreta ´Pasión andaluza´ a Mestalla

La Banda de la Unió Musical d'Aielo (la Vall d'Albaida), participà ahir a Mestalla en el partit que van disputar València CF i R. Valladolid. La banda, a les ordres del director Miguel Àngel Grau, va interpretar les obres 'Avant la UMA', 'Unió Musical Ayelense', 'Pasión Andaluza', l'himne 'Amunt València' i la marxa 'Valencia'. L'entitat va estar representada al superbox pel vicepresident, Eric Martí Garrido i l'alcalde d'Aielo, José Luis Juan Pinter .

El 20 de novembre de 1983 es presenta oficialment l'actual Unió Musical d'Aielo sent director fundador l'albaidí Antonio Garcia Albert. Nombrosos directors han dirigit la banda. En maig de 1997 la Unió Musical d'Aielo va participar al Certamen Provincial on va obtindré el tercer premí a la tercera secció.

Encontres de Bandes Joves

Cal destacar, que a l'any 2003 es forma la Banda Jove de la Unió Musical d'Aielo i que dins de les seues activitats ha organitzat 4 Encontres de Bandes Joves.

Durant l' any 2008 la banda celebrà el seu 25 aniversari amb multitud d'activitats lúdiques i musicals, entre elles la gravació del seu cinquè CD anomenat «Vesània». A mitat de 2017, la Unió Musical d'Aielo sota la batuta del xativí Miguel Àngel Grau Martínez, comença una nova etapa, periode en el que obté el primer premi dels concurs de bandes d'Ontinyent i de l'Olleria, a l'agost de 2017.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook