La Unió Musical de Gata de Gorgos participà a Mestalla en el partit que van disputar València CF-R. Madrid. La banda a les ordres de Salvador Tur va interpretar les obres 'Orgullo Santiagista', 'Reina de Fiestas 1960', 'El Tío Ramón', 'Azcárraga', 'Churumbelerías', l'himne 'Amunt València' i la marxa 'València'. L'entitat va estar representada al superbox per l'alcalde, Josep Signes i el president Vicent Signes.

La Unió Musical de Gata és una de les bandes més veteranes de la Marina Alta. El proper 2020 fa 150 anys de la seua existència. La seua fundació es remunta a l'any 1870 amb un músic de la Ribera, Ricardo González, com a primer director.

Al llarg dels anys, aquesta Societat Musical va creixent en importància i en nombre de músics, de la mà de molts directors.Caldria destacar entre ells, el nom de Leopoldo Vidal Extrems. Amb ell, va pendre impuls i va donar un gran salt de qualitat. En abril de 1984, sota la seua direcció, va guanyar el primer premi del Concurs Provincial de Bandes de Música d'Alacant, i en juny del mateix any el segon premi del VI Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana.

Dels últims anys cal destacar les seues actuacions al Parc Eurodisney de París, a la ciutat austríaca d'Innsbruck i el concert que a 2015 va oferir al Palau de la Música de València amb motiu del seu 145 aniversari.