Setmana fantàstica per al València CF. Qui ho anava a dir! En quatre dies hem passat d´estar amb la mosca darrere l´orella perquè tant Granada com Sporting de Gijón, començaven a guanyar encontres i a forçar la salvació, a alçar el cap i espolsar-nos de damunt, pel moment, el malson del descens. 6 ´puntacos´ de prestigi, aconseguits davant rivals tan importants com Athlétic de Bilbao i Real Madrid. Però, com canvia el panorama en tants poquets dies! Una vegada més, gràcies Voro pel teu trellat i saber fer, perquè has donat tranquil·litat i confiança a uns jugadors que anaven sense direcció i també una bona dosi de normalitat, que tant ens calia. Tot açò malgrat la mala gestió de Meriton, que continuen sense tindre ni idea de com fer les coses, ni assabentar-sede què és el València CF. Un 10 per a l´afició, que ha sabut ser crítica amb la direcció del club i al mateix temps donar suport a l´equip quan ho necessita.

No hi ha millor punt d´inflexió que guanyar al líder de la lliga, que presentava unes xifres descomunals, i fer-ho a casa davant l´afició. Estic d´acord amb el discurs de Voro, en què no hem de llançar les campanes al vol i que cal seguir amb humilitat i treball per tal d´aconseguir l´objectiu de la salvació, però segur que en el fons, estarà mirant de reüll cap amunt en la classificació. Guanyar al Real Madrid no està a l´abast de qualsevol equip, per tant l´aval esportiu que suposa eixa victòria és enorme i s´ha d´aprofitar per fer pujar l´autoestima d´un grup de jugadors que encara no havien demostrat el seu nivell. Cal ressaltar les aportacions de Simone ´Zaza´ i Orellana, que ens ha vingut de perles, dotant a l´equip de remat a gol i criteri en la creació del joc. Es tracta de dos jugadors, amb experiència en el màxim nivell, que han vingut amb el cap desemboirat i estan aportant frescor a l´equip.

Guanyar la porra

Dimecres passat pel matí, durant la prèvia de l´encontre València CF-Real Madrid, férem una porra(sense diners) els meus alumnes i jo. Cadascú ficava el seu nom i a continuació, el resultat. Ho comente perquè va ser molt curiós que dels 12 alumnes que participaren, 4 anotàren un 2-1 a favor del València CF. Ni vos conte com vingueren d´eufòrics l´endemà. Jo ja els he declarat els nous gurús del futbol, però també hem va cridar l´atenció que 9 alumnes cregueren en la victòria del València CF per 3 que tenien clar que el R. Madrid anava a arrasar a Mestalla. Conclusió, la gent jove continua creient en el seu equip malgrat la mala gestió dels seus dirigents.

Hui dissabte, tenim l´oportunitat d´arrodonir la setmana fantàstica amb una nova victòria davant l´Alavés, però, ull perquè l´equip està minvat per les baixes i físicament segur que està tocat pel esforç del dimecres. Era necessari jugar dissabte? No haguérem pogut jugar diumenge i tindre un dia més de descans? No hi ha manera, menut ´taperot´ el Tebas dels co? Ale a seguir somiant, Amuuuuunt!