La primera participació en la Iscar Cup del Benjamí A del Llevant va concloure amb una molt bona i meritòria quarta posició. L´experiència que van viure els xiquets del club granota va ser insuperable, enfrontant-se a equips de renom en aquest torneig celebrat a la localitat de Iscar (Valladolid) aquesta Setmana Santa.

Disset d´aquests rivals tenien representació a la Primera Divisió, com el Celta de Vigo, el Barcelona o el Madrid; a més, s´enfrontaren a equips internacionals tan importants com el PSG, l´Oporto i l'Sporting de Portugal. Compartien el grup de la primera fase amb el Betis CF, el PSG i el Reial Betis, contra els qui jugaren en ordre de nomenament. Contra el Betis, Luisao Elizalde (2), Mario Gallego (2), Iker Sáez i Dani Verea foren els golejadors d´un partit que va finalitzar 6-0. Amb el PSG jugaren un partit més difícil, que van saber guanyar en un igualat 2-1 (gols d'Iker i Luisao). L´únic partit que van perdre va ser l´últim, contra el Reial Betis, per 0-2.

Els resultats de la primera fase varen ajudar a classificar-se per als octaus de final. El Celta de Vigo va ser el rival dels d´Alberto Zacarés. Ambdós equips es van enfrontar en un partit que finalitzà 1-1 (gol de Luisao) pel que, conseqüentment, van haver de llançar penals. El Benjamí A del club granota va eixir guanyador de la tanda, fet que els portava a la següent fase, als quarts de final, on es varen enfrontar a un altre equip internacional, l'Sporting de Portugal. Els valencians varen guanyar per 2-0, amb gols d'Iker i Mario.

Les semifinals van ser el colp mes dur par a l´equip. Contra el Barcelona, l´equip que es va proclamar campió, caigueren per un 0-4 que els va impedir jugar la final. No obstant això, tingueren l´oportunitat de jugar pel tercer i quart Lloc. Els xiquets del Llevant van jugar contra el Real Madrid en un altre partit intens i disputat. Els madrilenys van guanyar per 1-2 i per tant, el Madrid era tercer i el Llevant, quart. Una quarta posició molt meritòria per a un Benjamí A del Llevant que participava per primera vegada en la Iscar Cup de ´LaLiga´.