El 0-4 davant l´Eibar torna a encendre totes les alarmes en el València CF. Però que mal pinta la cosa! Si no es produeix un canvi radical en la gestió del club, l´equip va directe cap a la segona divisió. Si no ho fa enguany, serà el proper any, o a l´altre, perquè amb els gestors que tenim, el futur es presenta cada vegada més negre.

El passat dissabte els aficionats del València CF vàrem sentir vergonya. L´Eibar, amb un joc intens, senzill i directe, ens va mostrar totes les carències que pateix l´equip que, a la mínima dificultat, torna a perdre el rumb i els papers, perquè és un equip molt blanet, massa tendre i amb un planter molt descompensat. Anil Murthy, escolte vosté una miqueta! No es tracta de fer-li vores i els aficionats estem enfadats o descontents amb l´equip, perquè vosté segueix fent-se el suecs sense entendre´ns ,simplement volem transmetre obertament que l´afició del València CF està socarrada i avergonyida de vore com va a la deriva el seu equip. Si això vosté no ho veu és que està cec. En el temps que porta Meriton en València encara no saben què és el València CF i probablement mai ho sabran. Crec que hauríeu de reconèixer que us haveu equivocat de ciutat, que vos està eixint el tir pel cul, i com ja haveu recuperat allò que havíeu invertit i no aneu a posar ni uno més, és hora de picar sola i deixar de fer el ridícul, perquè això és el que està fent el València CF davant la lliga, Europa i el món; el RIDÍCUL.

Si no en teníem prou amb la situació esportiva, ara cal afegir la marranada que li han fet a Don Mario Alberto Kempes, «Dèu de Mestalla». És que no es poden fer pitjor les coses. Però, com aneu a desfer-vos d´una de les icones més internacionals i reconegudes que tenim? Qui millor que Kempes per a representar al València CF arreu del món? Un dia, em contava un bon amic una anècdota que li va passar a l´estranger quan encara era estudiant; resulta que quan li preguntaven d´on era, ell conestava «de València» però no acabaven de situar-la exactament, fins que el bo del meu amic, els deia «on juga Mario Kempes» i de seguida reconeixien l´equip i ubicaven el cap i casal. Perquè en eixa època, Kempes, era un referent mundial, a l´altura de Pelé, Maradona, Cruyff, Messi o Ronaldo, i ho seguirà sent per sempre.

Però clar, com Mario Kempes, en alguna ocasió ha criticat la gestió de Meriton, ficant el dit en la nafra i cantant les veritats, és evident que s´havía convertit en un element políticament incorrecte, per tant, com no li feia la rosca a l´amo, s´han vist obligats a prescindir dels seus servicis. Sabeu què vos dic «Xe, aneu a pastar fang, ninots!».Canviant de terç i parlant una miqueta de futbol, hui juguem a Sevilla davant el Betis, en un horari totalment desconegut pel València CF, com és la una del migdia, i ens trobem, com ja és habitual, amb la necessitat agònica de treure els tres punts per tal de seguir pensant en no descendir a segona divisió. Que trist! Com ha d´estar l´afició?... En fi, tancarem hui amb un càntic dedicat als gestors del València CF; «Keeeempes, Keeeempes, Keeeempes...». Amunt!

Más opiniones de colaboradores.