El trinquet de Bellreguard no oferirà partides este dijous doncs s’està canviant la tela del sostre. La remodelació va començar dilluns passat i es perllongarà fins demà. Els operaris de l’empresa contractada per a l’ocasió, especialitzada en la col·locació de teles per a trinquets, està treballant de manera intensiva per a què el recinte torne a l’activitat demà. "És probable que tingam que treballar el divendres per la nit per a acabar però segur que obrirem el dissabte", explicava ahir Emilio Peris fill, component de la nissaga El Zurdo, gestora del trinquet.

El trinquet de Bellreguard tornarà a obrir amb força doncs el dissabte s’anuncia a diverses de les millors figures de la modalitat en la que bé es pot considerar la millor partida de la setmana en curs: Moltó i Moro jugaran contra Sergio, Coeter II i Tonet II.

La presència del número u indiscutible, Moltó, ja converteix la confrontació en més que atractiva. A més, la participació de dos il·lustres com Coeter II i Moro, d’altre dels restos de referència, com és el cas de Sergio i del jove punter de Genovés, fa que siga una cita quasi ineludible per als incondicionals de la raspada.

Els habituals de les partides dels dijous tenen hui una alternativa en el trinquet de La Llosa de Ranes que obrirà la sessió amb una partida de juvenils per a continuar amb quatre aspirants a primeres figures, cas de Montaner i Seve així com Feo i Lorja. Una altra opció, però en la disciplina d’escala i corda, es troba al trinquet Pelayo de València.

Continuant amb l’actualitat del raspall, esta setmana reapareixen Punxa, Marrahí i Roberto.

Punxa torna demà en Piles després de recuperar-se d’una fissura en el dit que es va produir mentres disputava la final del Trofeu Corts Valencianes.

L’absència de Marrahí ha sigut bastant més llarga doncs el jugador ha estat una mica més de mig any pràcticament inèdit amb tornades i posteriors recaigudes. El de Villanueva de Castellón jugarà el diumenge a Dénia. La seua reincorporació al treball es tracta d’una gran notícia pel seu carisma i acceptació entre el públic.

Roberto també reapareixerà en la partida de Dénia. El campió de la passada Lliga de Raspall ha estat parat perquè va ser intervingut dels dos genolls. Esta confrontació es jugarà de matí (11:30 hores) i el cartell el completen dos primers espases com Alberto i Punxa.