Amb l’arribada de febrer les lesions s’han tornat a convertir en una plaga que assota amb virulència a la nòmina professional de l’escala i corda i el raspall.

L’últim en caure ha sigut Miguel però el seu problema muscular ha sigut lleu i el de Petrer ultima la seua reaparició programada per al dissabte a Pelayo.

També es va trencar fa poc Jesús, que s’ha perdut el Circuit Professional per una concatenació de lesions, concretament una bursitis, un trencament en el tendó i un edema en l’os. El de Silla estarà en el dic sec un mínim de tres setmanes.

Més propera sembla la reaparició de Raúl, amb molèsties al muscle dret. El mitger ha començat a desplegar el braç amb certa normalitat i s’espera que torne ben aviat.

Pablo de Sella és un altre que es podria incorporar prompte al treball, tal vegada en quinze o vint dies, sempre i quan la rehabilitació del trencament muscular continue de manera satisfactòria.

Pel que fa als lesionats de llarga durada, Santi encara la recta final en la seua recuperació de l’operació en el bíceps. El de Finestrat ja està tocant pilota en els entrenaments però no s’ha fixat una data per a la seua tornada.

Altre que evoluciona molt satisfactòriament és Genovés II. En setembre, quan es va trencar la tíbia i els lligaments, s’apuntava a març com el possible mes per a la reaparició. Ahir, però, el jugador preferia no fixar dates. «Ja faig vida normal però és prompte per a parlar de competir. En quinze dies vull posar-me els guants i depenent de les sensacions pensarem en una data aproximada per a jugar».

També va per bon camí la recuperació de Fageca, intervingut el 19 de gener en el colze. El jugador mostrava este dimarts en les xarxes socials la ferida i comentava la seua satisfacció perquè l’evolució és l’esperada.

Un altre escaleter, León, serà infiltrat al maluc pròximament. Posteriorment s’haurà d’esperar a vore la resposta per a plantejar la reaparició.

En la disciplina del raspall, un dels seus màxims exponents, Marrahí, que reaparegué el 24 de gener, torna a ocupar la infermeria on haurà d’esperar un parell de setmanes per un trencament fibril·lar.

Un altre que va caure fa poc és Sidahmed, que pateix un esquinç de grau tres i està enguixat. Amb açò, la seua participació en la pròxima Lliga de Raspall es preveu complicada.

Qui ja comença a somriure és Guille, amb un problema al maluc semblant al de León però amb menys desgast. El jugador d’Alzira va ser infiltrat el dijous passat i ha començat a entrenar.

Pel que fa al gran campió, Waldo, el d’Oliva no acaba de trobar una solució als dolors i demà serà sotmés a una artroscòpia.