INFERMERÍA

Torna la plaga de lesions

Deu habituals dels millors cartells estan de baixa per distintes dolències

11.02.2016 | 14:36
Santi de Finestrat, un dels lesionats de llarga durada.

Amb l´arribada de febrer les lesions s´han tornat a convertir en una plaga que assota amb virulència a la nòmina professional de l´escala i corda i el raspall.

L´últim en caure ha sigut Miguel però el seu problema muscular ha sigut lleu i el de Petrer ultima la seua reaparició programada per al dissabte a Pelayo.

També es va trencar fa poc Jesús, que s´ha perdut el Circuit Professional per una concatenació de lesions, concretament una bursitis, un trencament en el tendó i un edema en l´os. El de Silla estarà en el dic sec un mínim de tres setmanes.

Més propera sembla la reaparició de Raúl, amb molèsties al muscle dret. El mitger ha començat a desplegar el braç amb certa normalitat i s´espera que torne ben aviat.

Pablo de Sella és un altre que es podria incorporar prompte al treball, tal vegada en quinze o vint dies, sempre i quan la rehabilitació del trencament muscular continue de manera satisfactòria.

Pel que fa als lesionats de llarga durada, Santi encara la recta final en la seua recuperació de l´operació en el bíceps. El de Finestrat ja està tocant pilota en els entrenaments però no s´ha fixat una data per a la seua tornada.

Altre que evoluciona molt satisfactòriament és Genovés II. En setembre, quan es va trencar la tíbia i els lligaments, s´apuntava a març com el possible mes per a la reaparició. Ahir, però, el jugador preferia no fixar dates. «Ja faig vida normal però és prompte per a parlar de competir. En quinze dies vull posar-me els guants i depenent de les sensacions pensarem en una data aproximada per a jugar».

També va per bon camí la recuperació de Fageca, intervingut el 19 de gener en el colze. El jugador mostrava este dimarts en les xarxes socials la ferida i comentava la seua satisfacció perquè l´evolució és l´esperada.

Un altre escaleter, León, serà infiltrat al maluc pròximament. Posteriorment s´haurà d´esperar a vore la resposta per a plantejar la reaparició.

En la disciplina del raspall, un dels seus màxims exponents, Marrahí, que reaparegué el 24 de gener, torna a ocupar la infermeria on haurà d´esperar un parell de setmanes per un trencament fibril·lar.

Un altre que va caure fa poc és Sidahmed, que pateix un esquinç de grau tres i està enguixat. Amb açò, la seua participació en la pròxima Lliga de Raspall es preveu complicada.

Qui ja comença a somriure és Guille, amb un problema al maluc semblant al de León però amb menys desgast. El jugador d´Alzira va ser infiltrat el dijous passat i ha començat a entrenar.

Pel que fa al gran campió, Waldo, el d´Oliva no acaba de trobar una solució als dolors i demà serà sotmés a una artroscòpia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine