El Circuit Professional va visitar el diumenge el trinquet ‘El Rovellet’ de Dénia on l’equip de Vinalesa de Puchol II, Héctor i Conillet es va imposar al representatiu de Vila-real amb Francés, Félix i Carlos per 60-55. El resultat implica repartiment de punts, dos per als guanyadors i un per als derrotats.

Els dos trios completaren una meritòria actuació per a bé del públic que es va congregar en bon nombre en la pista alacantina. La igualtat va ser la tònica dominant i no va haver un protagonista especialment destacat. Tots aportaren i foren protagonistes depenent del moment.

Fins a la igualada a 40 els dos equips anaren sumant de manera quasi alternativa independentment de la seua ubicació. Els jocs eren treballats i necessitaven continus intercanvis abans de ser concretats.

Va ser a continuació quan Puchol II, Héctor i Conillet es van distanciar per a posar el 55-40. Però la diferència en el rendiment no era la que reflectia el marcador. Les forces continuaven equilibrades però pilotades puntuals permetien que sempre sumaren els de Vinalesa.

Amb este mateix guió va arribar la reacció de Francés, Félix i Carlos, que tornaren a posar les taules, ara a 55. Però com havia succeït adés, els de Vila-real no eren evidentment superiors als seus rivals. Simplement tingueren més encert en pilotes claus. Tot seguit, la formació de Vinalesa liquidava la partida pel definitiu 60-55.

Bona imatge

Després de signar una bona actuació i una altra més que discreta en les partides anteriors, Vinalesa i Vila-real afrontaven ahir la seua tercera partida amb la voluntat de consolidar-se. Els dos equips ho aconseguiren.

En el trio de Vinalesa Puchol II tornà a ser el líder. Però l’escaleter no va acaparar tant protagonisme com en cites anteriors perquè els rivals l’evitaren i obligaren a aparéixer a Héctor i a Conillet, que respongueren amb eficàcia. En la formació de Vila-real, Félix i Carlos confiaren més en Francés i avançaren la seua posició per a centrar-se més en les tasques ofensives. I la tàctica va eixir bé, no tant pel desenllaç, sinó més aviat per la imatge que va donar el trio. Ahir sí que es van acoblar les línies.

El jove pilotari de Petrer va estar molt segur en la seua parcel·la i Félix va ser el braç executor. Davant, Carlos va jugar condicionat per unes molèsties a l’abductor.