GALOTXA

Arranca el 41 Campionat Autonòmic de Clubs 'Trofeu El Corte Inglés'

El campionat en el que participaran 179 equips de 43 clubs de la C. Valenciana començarà el 20 de febrer i finalitzarà el 24 de juliol

18.02.2016 | 10:12
Presentació del Trofeu El Corte Inglés

Este dimecres en El Corte Inglés de Colón s´ha presentat la nova edició del Campionat Autonòmic de Clubs de Galotxa "Trofeu El Corte Inglés", pioner en el món de la pilota, que cumplix 41 anys.

L´acte ha comptat amb la presència de la directora d´Esports de Diputació de València, Mª Ángeles Medrano, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, i el Director Regional de Comunicació i Relacions Externes de El Corte Inglés, Pau Pérez Rico.

El campionat, que començarà el 20 de febrer i finalitzarà el 24 de juliol, compta amb la participació de 179 equips de 43 clubs de la Comunitat Valenciana. En total, vora 1.000 jugadors disputaran més de 1.500 partides de 12 categories: Primera Senior, Primera Juvenil, Segona, Tercera, Quarta, Primera Trinquet, Segona Trinquet, Tercera Trinquet, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí.

En l'acte de presentació El Corte Inglés ha volgut fer-hi un homenatge a les tres generacions de la família Albert del Club de Pilota Valenciana de Foios que en diferents anys han participat en el Campionat Autonòmic de Clubs de Galotxa El Corte Inglés.

Alfredo Albert Badía, el seu fill Alfredo Albert Orts, i el seu nét Alfredo Albert Ros han participat en el Trofeu de Galotxa i El Corte Inglés ha volgut agrair la seua afició a un esport que passa de pares a fills i representar en esta familia el seu llarg compromís amb l´esport autòcton.

El Trofeu de Galotxa El Corte Inglés es va crear el 1976 i s'ha disputat ininterrompudament amb la participació ja de desenes de milers de pilotaris valencians al llarg d'estos anys. Constituïx un dels trofeus més arrelats i de major solera al món de la pilota i és sense dubte el més important en la modalitat de Galotxa.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine