Passades les dos primeres jornades del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles-Trofeu Diputació de València, els equips que estan cridats a estar en les primeres posicions de la lligueta regular, no fallaven el passat cap de setmana en la que supossava la segona jornada en la màxima categoria.

L´equip líder, el de Xest, guanyava en el seu desplaçament a Almussafes, en la que era una partida de novetats, ja que ambdós equips hagueren de tirar mà dels jugadors, en teoria suplents, per afrontar aquesta jornada. Per Xest, jugaven Adrián i Vicent, mentre que per Almussafes s´alineaven Dani i Adrià. La partida va resultar entretinguda i guanyaven els visitants pel marcador de 29 a 41. La formació que ocupa a hores d´ara la segona posició, la de Quart de Poblet, també guanyava a domicili, i en este cas per un clar 19 a 41. Adrián i Arcusa II s´imposaven a un equip que barreja veterania i joventut com és el que composen Jose i Jaime. D´altra banda, i al frontó Baró de Xest, l´equip de Museros, tercer en la graella, format per Enrique i Lemay guanyaven a Ximo i Fran, formació d´Almenara per un 41 a 29. L´equip Racó de La Pobla ocupa la cinquena posició, però s´ha de resaltar que este equip, junt a Almussafes, és l´únic que només ha jugat una partida, per les dos que ja han disputat la resta de formacions.

Pel que fa a la segona categoria, l´equip de Quart de Poblet B és el lider amb dos victories en los dos jornades disputades, este cap de setmana guanyava en el derbi local contra la formació C del mateix club, per 18 a 41. Llíria queia en casa davant Benicarló per 30 a 41.

Paterna és l´equip líder del grup A de la tercera categoria, Alcublas A, és líder del grup B, mentre que Moixent B fa el propi al grup C. Els resultats que es produïen el passat cap de setmana eren els següents:

- Tamborí A 26 - 41 Paterna

- Alcublas B 28 - 41 Godella B

- Xúquer 31 - 41 Alcublas A

- Godella A 41 - 19 Tamborí B

- Moixent D 32 - 41 Moixent B

- Moixent E 26 - 41 Moixent C

La 1ª Categoria d´Entre Semana programa estes partides per a les jornades de hui i demà:

- Electrofassar contra Tavernes B

- Beniparrell contra Meliana

- Bar Poli Massalf. contra Foios

En 2ª d´entre semana, seran éstes les partides:

Grup A:

- Ca Gines Massalf. contra Elec. Vinalesa C

- Elec. Vinalesa F contra Elec. Vinalesa E

Grup B:

- Tavernes B contra Elec. Vinalesa B

- Elec. Vinalesa D contra Ajutn. Massalfassar D