Fins a tres opinions de distints especialistes ha necessitat Raúl per a decidir-se a passar pel quiròfan, Amb la darrera prova, feta ahir, ja té clar que eixa serà la solució per a la seua lesió al muscle. El mitger serà intervingut el dimarts vinent pel metge Pablo Cañete, de la prestigiosa Clínica Gastaldi.

La malaltia és la denominada lesió ‘Slap’, localitzada al seu muscle dret, que en el cas concret dels pilotaris es dóna més habitualment per l’extensió forçada del braç. A més, Raúl té danyat el bíceps i el tendó parcialment trencat. Tot i que és prompte per a aventurar-se en terminis de recuperació, les primeres estimacions apunten que el de Godelleta estarà al voltant de cinc mesos sense jugar.

Raúl és baixa des del passat mes de novembre, en un principi per una lesió lleu en la mà. Després de recuperar-se i d’intentar tornar en desembre i en gener, el jugador veia que el braç no responia amb normalitat i que el dolor no era el propi de la inactivitat. Aleshores és quan van començar les proves que han confirmat la lesió. Ahir, Raúl es mostrava resignat però alhora satisfet per haver trobat una solució. «Ja m’he fet a la idea que el millor és operar i quan abans ho faça més prompte tornaré», comentava.

Genovés II toca pilota

Continuant amb l’actualitat de la infermeria dels primers espases, un altre dels lesionats de llarga durada, Genovés II, ha començat a tocar pilota. Segons el preparador físic de Val Net, Antonio Astorgano, l’escaleter ha millorat molt la mobilitat del seu turmell i les dues sessions preparatòries han sigut satisfactòries. Ni el jugador ni el preparador volen parlar encara de reaparició però el fet de ficar-se els guants és un gran pas per a la seua esperada tornada. Més recents han sigut les intervencions de Waldo i Fageca, de maluc i colze respectivament, que evolucionen dins de la normalitat, fins i tot un poc millor del previst.

També arriben bones notícies amb Pablo de Sella, que es va trencar el tendó. L’escaleter encara la recta final en la seua recuperació i podria reaparéixer en dues o tres setmanes. El mateix temps s’ha fixat per a Guille, infiltrat al maluc, que està entrenant amb força des de fa temps. Les incògnites es mantenen amb Marrahí i León, que necessitaran més proves i no tenen data.