Des de la nova gerència del trinquet Pelayo van avisar que el programa de la ´Setmana fallera´ podria variar amb la configuració de les semifinals del Circuit Professional i efectivament, les eliminatòries de la lliga han fet que canvien la jornada inaugural del dissabte vinent i la de cloenda del dia 19.

El nou cartell per a l´inici d´esta setmana especial de pilota anuncia a Colau, Jesús i Tomás II contra Marc, Santi i Conillet. Com estava previst, la sessió començarà a les 16:15 hores amb una prèvia de joves promeses.

Pel que fa al dia de la Cremà, el dissabte 19 tindrà lloc el duel més especial, el de Soro III contra Puchol II que formaran amb Héctor i Salva respectivament. En este cas no hi haurà partida abans i la confrontació començarà a les 17:30 hores. La resta de dies es mantenen segons el programa original. El diumenge vinent es jugarà la primera partida de la semifinal del Circuit Professional que enfronta a Soro III i Salva contra Francés, Félix i Carlos (11:30 hores).

El dimecres 16, Moltó i Dorín jugaran a raspall contra Ricard, Brisca i Raúl (17:00 hores). A continuació, en partida per dalt corda, Soro III, Salva i Héctor II s´enfrontaran a Puchol II, Dani i Tomás II.

Ja en dijous, la vesprada començarà com és habitual este dia a Pelayo amb una partida de promeses mentre que a continuació serà el torn de les figures consagrades: Miguel i Pere contra Pere Roc II i Félix. El divendres 18, el de La Nit del Foc, es disputarà solament una partida que començarà a les 20.00 hores. Francés i Jesús tindran en la contra a Marc i Javi.