Igual que en la categories masculines del Campionat Autonòmic de Raspall, les dones i xiques que competeixen en les categories femenines es veuen afectades pel descans motivat per les Falles i Pasqües.

Amb les partides de la jornada pasada, la primera femenina està liderada per les jugadores campiones del Beniparrell, les germanes Noelia i Ana Puertes, que aconseguien vèncer al Tavenes Blanques en la pista de la població de la Horta Sud el passat cap de setmana. Malgrat caure, les joves jugadores del club Carraixet de Tavernes Blanques van estar prop de puntuar, donant molt bona imatge en aquesta partida les seues components Joana, Marta i Paula. En les restants partides de l´última jornada, Monterrat va haver de donar la partida a les seues rivals del Bicorp, ja que Eva, punter de l´equip de la Ribera, es va lesionar de gravetat en la partida davant Beniparrell i encara no està recuperada. Per útlim, Borbotó també va derrotar a l´Alqueria d´Asnar, aconseguint la parella alacantina de Miryam i Erika sumar només un joc al seu marcador.

En la divisió de plata hi ha un triple empat en la classificació entre Moixent, Beniarbeig i Beniparrell B. Les tres formacions sumen 6 punts, per 3 dels equips de la Valldigna i Godelleta.

Tanquen el grup en posicions de descens les formacions de Meliana i Borbotó B, afectat aquest últim equip per una lesió de la seua jugadora Ana Sanchis. En tercera són Beniparrell, de nou, i Bicorp les formacions que figuren empatades al front de la taula, amb el Meliana B i Sueca-Xúquer a prop d´elles. Completa la competició la quarta categoria, on es Montserrat B qui ocupa la primera posición, un punt per davant de Meliana D.