La tercera jornada del Campionat Autonòmic de Raspall Trios, trofeu Diputació de València, va deixar als equips de Genovés i Alzira empatats en la primera posició.

Abans de la parada per Falles i Pasqües la competició va afrontar la seua última jornada, en la qual els jugadors del club de la Costera afrontaven una complicada partida en el seu trinquet enfront de l´actual campió, Xeraco. Els defensors del títol, el trio de la Safor, malgrat cedir enfront de la potent i renovada formació local, aconseguien arribar al cartó 20, per la qual cosa aconseguien un valuós punt, que els permet no despenjar-se de la classificació.

Per la seua banda, l´Alzira va vèncer a l´Oliva, deixant-lo com a cuer de la taula, i suma ja huit punts, igual que Genovés, la qual cosa els permet allunyar-se en tres punts del tercer classificat, Xeraco. El primer equip del club de Fenollet va sumar els seus tres primers punts a costa del Bicorp B, el que els permet escapar de places de descens.

Oliva B i La Vall A són els equips que manen en els grups de la segona categoria. En el cas de l´equip del club d´Oliva amb 8 punts, un més que els seus perseguidors Rafelguaraf. En el grup B es La Vall qui suma 6 punts, també un més que Bicorp C, que compta amb 5 en el seu caseller. El club de la Vall està d´enhorabona, ja que el seu tercer equip va al capdavant del seu grup en tercera categoria, mentre que en l´altre grup es Xeraco B qui domina la classificació. Completa la competició masculina la quarta, on encapçalen els grups de competició els equips de Gavarda, Bicorp, Montserrat i Oliva.

La acció tornará al Autonòmic després de la parada motivada per les festes amb tot per decidir i molta emoció.