Una major consistència en el tram final li va donar la victòria a Benidorm (Pere Roc II, Dani i Tomàs II) contra Pedreguer-Masymas (Miguel, Pere i Héctor II) en el segon assalt de la semifinal del Circuit Professional que enfronta a ambdós trios. La sèrie queda empatada a una victòria, i el trinquet de Vila-real decidirà el proper divendres. Allà tornaran a trobar-se dos equips que estan fent les delícies dels espectadors. En la primera entrega, a Vilamarxant, el trio de Pedreguer, amb Marc com a substitut de Miguel, s´imposava 60-50. Ahir a Pelayo, Pere Roc II aconseguia la revenja amb el mateix marcador.

Miguel i els seus van eixir a la Catedral convençuts de les seues possibilitat, amb tres jocs d´inici (30-15) que canviaren les travesses que feien favorit al trio de Benidorm. Possiblement este marcador era massa càstig per a Pere Roc II, però allò ben cert és que els quinzes queien amb facilitat per als de Pedreguer. La raqueta que té Pere en la mà dreta mostrava la seua major efectivitat, mentre que Miguel es s´exhibia recuperat, fent bé els caps i connectant pilotades de bot de braç llargues i sempre malintencionades. Malgrat tot, els de davant no perdien la calma.

I la pilota va començar a pintar-los un poc més, s´estabilitzaren dins dels trinquet, començaren a repartir-se la faena amb criteri, i van aconseguir la igualada a 30. En este moment, la partida va entrar en una fase d´intercanvis de parcials, sempre amb Miguel per davant, fins a l´iguals a 45. Tomàs II prenia en esta fase protagonisme i alçava als espectadors dels seus seients amb quinzes de molta qualitat, i de desgast. Dani, molt passador de pilota, es dedicava a complicar la vida als rivals sense acabar el punt, una missió que quedava en mans del de Xalò que martiritzava als contraris.

Miguel i els seus van llegir perfectament la situació i van començar a evitar al punter rival. Pere Roc II es posava per davant per primera vegada amb 50-45, en el que pareixia l´estocada definitiva a la remuntada. Però el trio de Pedreguer no havia dit l´última paraula. La final estava massa a prop com per baixar els braços, i amb colps al límit de Miguel, Pere i un Héctor II també incisiu igualaven el marcador a 50. Tot podia passar en un apassionant tram final. Els sis pilotaris s´havien posat al públic en la butxaca després d´hora i mitja de pilotades.

En els dos últims jocs, a l´atac de Tomàs II i la resistència de Dani es va sumar un Pere Roc II valent, entrant-li al míssils de Pere a l´aire des del 9 i mig, sense por, fent alguns quinzes de pacte, de garra i valentia. Amb dos o tres colps magistrals va sumar el 55-50 per al seu equip, que va passar al dau i no va deixar escapar l´oportunitat de forçar el desempat. Vila-real decidirà.