L´Ajuntament d´Albal, interessat des de finals d´any passat, acollirà les finals del XXIX Campionat Autonòmic de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València.

Les finals del Diputació de València es disputaran a les instal.lacions del Frontó de la Cooperativa d´Albal, que ve acollint habitualment partides del campionat i diferents partides d´exhibició.

La última final d´aquesta competició celebrada al recinte d´Albal fou en 2012, quan quedava campiona la formació de Quart de Poblet (Adrián i Morales) davant de la de Museros (Enrique i Adrián).

A més, l´edició de l´any 2013 del President de la Generalitat - Campionat Individual de Frontó també celebrava les seues finals al recinte de la Ribera, en final que enfrontava a Pasqual de la Pobla i a Adrián de Quart de Poblet, amb victòria final per al primer.

Les finals estan previstes per al 14 de juliol, quan es presentaran les finals i es disputaran les de les categories d´entre semana. Per al dissabte 16 de juliol s´esperen les finals de cap de setmana.