Dijous que ve 31 de març, en la localitat de Vila-real, es disputaran les finals dels JECV de raspall, on han arribat aquestes quatre escoles de la província de Castelló

Després de la disputa de la primera fase dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall, les escoles que han aconseguit classificar equips per a les finals són: Almassora, dos equips. Onda, dos equips. Vila-real, tres equips i Xilxes, un equip. Dijous que ve 31 de març, es jugaran les finals en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real. La temporada passada els campions van ser: en categoria benjamí, Vila-real. En categoria aleví i infantil, Onda. En categoria cadet, Vila-real.

Programació de la jornada de finals del provincial de Castelló:

- Benjamí: Almassora - Onda

- Aleví: Almassora A - Vila-real

- Infantil: Xilxes A - Vila-real

- Cadet: Onda - Vila-real

El dia 1 d´abril es realitzara una trobada de raspall en el Poliesportiu de Massalfassar, on participaran 12 escoles (Alfara del Patriarca, Algímia d´Alfara, Baronia, Moixent, El Puig, Massalfassar, Meliana, Picanya, Rafelbunyol, Vinalesa, Riba-roja i Tavernes Blanques). Participaran un total, de 43 equips de cinc categories: prebenjamín, benjamí, aleví, infantil i aleví femení.