Ho ha intentat de totes les maneres però Guille passarà hui per la taula d´operacions per a solucionar la seua lesió en el maluc, que està llastrant la seua carrera esportiva des que va acabar la seua participació en la Lliga Diputació de València de la temporada 2015.

El rest d´Alzira ha provat amb diversos tractaments conservadors i inclús infiltrant-se àcid hialurónic. Però com ell mateix expressava ahir a este diari, «la solució era momentània. Al temps de reaparéixer els dolors tornaven i m´obligaven a parar».

La intervenció tindrà lloc en l'Hospital Casa de Salud de València i anirà a càrrec del traumatòleg Ernesto Fernández, que també va operar a altres raspadors com Dorín i Roberto, que han regressat als trinquets amb total normalitat.

Genovés II i Marrahí

El següent en passar pel quiròfan serà Genovés II, també lesionat del maluc, que té data per al dimarts vinent. Al jugador li han detectat la malaltia quan ja estava quasi recuperat de la fractura de tíbia i lligaments. I el dia 31, Marrahí serà intervingut del muscle. En principi tenia previst operar-se esta setmana però ha hagut de postergar-ho.