Un dia després de donar a conéixer els equips de la Copa Diputació de València de raspall han saltat les alarmes per la lesió de Coeter II en els abductors. El de Simat de la Valldigna no va acabar de jugar el dilluns en Xeraco i a hores d’ara és baixa.

El mitger arrossegava problemes en la zona afectada, però suposava que eren conseqüència de l’esforç acumulat. Ara es tractarà amb la supervisió del preparador Antonio Astorgano i, si les molèsties no remeten, serà sotmés a una ressonància. En principi es confia que la recuperació siga qüestió de dies i que arribe en plenitud a la Copa, que començarà el dia 16. Coeter II formarà equip amb Ricard, campió de la Lliga.

Trofeu Filósofo

Més just li vindrà jugar la final del Trofeu Filósofo, programada per al divendres en el trinquet de Piles. El president del club de pilota local, José María Puig, assenyalava ahir a este diari que han parlat amb el jugador i de moment el mantenen en el cartell a l’espera de la seua evolució. Coeter II va guanyar la semifinal del passat divendres en companyia de Sergio.

El torneig va completar ahir la disputa de la segona semifinal en les dues categories. En l’absoluta, Moltó i Brisca superaren a Pepe, Sanchis i Néstor per 25-15 amb actuació estel·lar del mitger vencedor. En el trofeu de segona, Montaner i Raúl guanyaren a Nalda i Pau, també per 25-15. En la final tindran en la contra a Badenes i Leandro.