La Copa Diputació de València, en la modalitat de raspall, continua esta vesprada al trinquet de Xeraco amb una partida de vital importància per a les dues parelles. Dins de la lligueta de semifinals s’enfronten a les 18:30 hores Verger i Sanchis contra Moltó i Tonet II.

Serà la segona partida de semifinals per a les dues parelles i, després de caure derrotats en les seues primeres cites, l’encontre d’esta vesprada és l’última oportunitat per a tindre opcions d’entrar en la lluita pel títol. Qui aconseguisca arribar primer a 25 continuarà tenint opcions de jugar aquesta final. Qui no, quedarà completament el·liminat i no aplegarà a l’última cita.

Verger entra per Moncho perque el de Genovés no pot jugar a causa d’un examen important, ja que vol ser mestre també fora dels trinquets valencians. Per tant Verger, reserva de garanties, es veu amb una gran responsabilitat per la importància de la partida. Sanchis haurà de traure tota la seua artilleria d’esquerra, que és molta.

Per a Tonet II, el més jove de la partida, també és hui una gran oportunitat per a demostrar que ja està prou madur per a partides d’este màxim nivell.

Victòria de Punxa

Els que ja tenen peu i mig en la gran final són Punxa i Roberto després de guanyar ahir al trinquet de Xàbia davant Ian i Canari per un més que ajustat 25 a 20. Un resultat que els apropa encara més al somni de poder disputar el títol.

Punxa i Roberto ja van guanyar la seua primera partida d’esta lligueta de semifinals contra Moltó i Tonet. Va ser divendres a la vesprada al trinquet de Genovés. Està Punxa en un gran moment de joc, igual que Roberto.