El trio blau, Miguel, Dani i Héctor, acabava de guanyar per 60 a 40 davant Puchol II i Félix i els tres feien broma baix la corda del trinquet de Torrent sobre els trofeus que ha guanyat Dani al llarg de la seua vida esportiva: «Crec que ho ha guanyat tot. Sols li quedarà guanyar el Campionat Individual», comentava Miguel. Dani, qui a principi de final s’havia fet mal en un bessó, agraïa el treball dels seus dos companys: «Hui he estat molt protegit, davant i darrere. Jo he aguantat com he pogut, però Miguel i Héctor han jugat molt». Efectivament els tres havien fet una gran partida. Tot perfecte des del principi fins a l’últim quinze. Tampoc va ser un camí de roses, perquè Puchol II i Félix sempre tingueren opcions. La parella va desaprofitar tres avantatges de val que bé podrien haver canviat la partida.

En este esport, entre els aficionats, hi ha una màxima que diu: «A la pilota no es guanya quan es vol, sinó quan es pot» i efectivament, Puchol II i Félix volien, però no podien davant un trio molt sòlid. Miguel perfecte, demostrant que és més que un gran passador de pilota, Dani defenent-se i fent gala del seu estil. En finalitzar la final un bon aficionat afirmava que el trinquet de Torrent pareixia que l’havien fet pensant en el pilotari de Benavites. I un Héctor que es va unflar a fer quinzes, sempre jugant amb molt de criteri. Així, malgrat que Puchol i Félix van lluitar de valent, era molt complicat guanyar. «Hui la tenien molt pesada», afirmava un ‘Pucholfan’.

Al remat, partida igualada que tan sols es va trencar en la recta final per a fer el definitiu 60 per 40. Trinquet ple i també bona recaptació per a les dues associacions. Més de 600 euros per a cadascuna. L’afició tampoc falla mai.

La festa de la millor escala i corda es trasllada hui fins al trinquet de Vila-real. Segona semifinal que patrocina el club de futbol de la ciutat. Puchol II i Santi s’enfronten al trio de Francés, Javi i Monrabal. Altra partida ‘pesada’ per Puchol II, però la parella ve de guanyar el trofeu de Massamagrell demostrant el seu potencial.

Per al jove de Petrer també és una gran oportunitat este trofeu. Francés, qui està despuntant des de fa uns mesos. S’ha guanyat a pols estar present en este gran trofeu i, de ben segur, estarà molt motivat per a demostrar que li pot plantar cara a tot un Puchol II, qui també espera que l’esforç físic de la partida de Torrent no passe factura. La festa continua a Vila-real.

Fageca, preocupat pel seu futur

Després de nou mesos sense poder jugar, Fageca va tornar a vestir-se de blanc, però les sensacions no eren gens bones i hagué de parar. El braç no està bé. En principi tot pareixia una evolució normal. Ismael pensava que les molèsties serien normals i que a poc a poc anirien a menys, però no.

Les seues sensacions no eren bones i la preocupació va a més. Per tant, Fageca va decidir tornar a anar al metge i les respostes que li han donat no són gens clarificadores. Així que el pilotari tornarà a fer-se hui unes proves i després visitarà al doctor per a determinar els motius d’eixe dolor que encara continua i, sobretot, Fageca confia que, per fi hui, li diguen exactament què li passa al braç i què ha de fer per a tornar a jugar sense molèsties. Busca una resposta definitiva.

El pilotari afirma estar preocupat per la situació, perquè no li diuen exactament els motius del dolor. Ja és molt de temps i Fageca vol saber, almenys, que li passa exactament. «No diuen clar què tinc. Espere que les noves proves aclarisquen el que passa. Estic un poc desesperat, però no tinc una altra, he de confiar i esperar que diguen», afirmava.