D'Oliva naix un nou desafiament

La idea és repetir protagonistes, però Félix jugant amb Waldo

09.08.2016 | 10:36
Pere, Moltó i Félix
Pere, Moltó i Félix

La partida d’Oliva ha deixat un gran sabor de boca entre tots: organitzadors, patrocinadors, jugadors i aficionats. Unes 600 persones van omplir el nou trinquet de la ciutat i la partida va ser molt disputada i atractiva.
Va guanyar el trio de Moltó 25-15, on la gran sorpresa va ser veure a Félix, jugador d’escala i corda, al traure i fent patir de valent al resto a tot un Waldo.

Una vegada finalitzada la partida els organitzadors començaren a pensar un nou desafiament. Per part dels pilotaris hi ha voluntat de tornar a repetir experiència. Els pilotaris d’escala i corda s’adaptaren perfectament a la modalitat i van gaudir del joc. La gran pregunta per a este possible nou desafiament és què fer amb Félix. Va agradar, i molt, el jugador de Dénia i alguns ja apunten la possibilitat de repetir als mateixos protagonistes, però Félix jugant amb Waldo.

Sembla que el més complicat seria trobar dates. El calendari d’estiu ja està pràcticament tancat i després amb la temporada d’hivern ja és més complicat amb la disputa dels diferents campionats de les dues modalitats. El més important està, la voluntat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine