El Trofeu Gregori Maians del trinquet d´Oliva ja té cartell per a les finals després de la disputa ahir de la segona semifinal dels dos tornejos paral·lels. En la màxima categoria, Sergio i Tonet II seran qui lluiten pel títol en desfer-se amb autoritat d´Ian i Sanchis pel marcador de 25-5.

La partida va ser, en essència, bastant similar a la primera semifinal de fa una setmana. I és que no hi va haver la guerra esperada. L´equip guanyador sí que va rendir al nivell que se li suposa però el derrotat va estar lluny de les seues possibilitats. Amb això, ahir també es va resoldre l´envit per la via ràpida, esta vegada amb Tonet II com a jugador més destacat pel seu encert en la consecució del quinze.

Ara s´ha de mirar al futur més imminent, la final, i confiar que la cloenda sí que estarà a l´altura. La bona actuació de les dues parelles en les jornades prèvies permet ser optimistes. A més cal recordar que l´entitat patrocinadora, Savipecho, destina importants premis en metàl·lic per a este dia. Al rest mesuraran les seues forces dos restos semblants, de forta pegada i joc segur, com és el cas de Punxa i Sergio. Davant, l´experiència de Coeter II pugnarà amb la joventut de Tonet.

En l´eliminatòria en categoria semiprofessional, disputada abans que la de les primeres figures, Jeffry i Lorja van guanyar a Badenes i Leandro pel tanteig de 25-15. Els ara ja finalistes van ser dominadors i justos vencedors, sobretot per l´espenta de Jeffry, que va estar ben acompanyat per Lorja. Però la clau va estar en la resistència física doncs la partida va ser llarguíssima i de molt desgast, situació que va passar factura a Badenes en el tram final de la misma.

Waldo reapareix

Després d´una setmana de baixa per una contractura, Waldo va reaparéixer ahir en Palma de Gandia per a jugar la primera semifinal del trofeu de festes local. El deu vegades campió individual va tindre una destacada actuació i amb Pau com a company va superar a Vercher i Moro per 40-20. La segona semifinal enfrontarà hui a Badenes i Coeter II contra Pepe i Alberto mentre que la final es jugarà demà.

La lesió va impedir que Waldo participara en les dues cites que esperava amb més il·lusió des de la seua tornada, el Trofeu Gregori Maians i la partida de festes de Faura amb Álvaro, Soro III i Puchol II.