Els campionats individuals sub23 van completar ahir cinc eliminatòries de la primera fase. En la competició d’escala i corda queden quatre participants en lliça que opten a l’única plaça de la segona ronda mentre que en el torneig de raspall hi ha cinc aspirants als dos llocs del següent acte.

El trinquet de la Pobla de Vallbona va ser l’escenari de les confrontacions per dalt corda. Millor dit de la confrontació, perquè en la primera no va comparéixer Álvaro Gimeno per una indisposició. El seu rival, Sergi Belda, continua endavant. En l’altra partida, Ferrer es va desfer de Kevin per 60-40. La major tècnica del de Llíber va ser clau en el desenllaç.

En la competició a raspall i en partides disputades en la Llosa de Ranes, Ricardet va superar a Joan Sancho per 25-15 mentre que David va fer el propi amb Eliseu, en este cas per 25-10. Este segon resultat es va repetir en l’eliminatòria completada a Bellreguard on Borja va superar a Salvà. La següent partida tindrà lloc demà a la Llosa de Ranes on jugaran Mata i Ximo.