TROFEUS

Maratoniana sessió a Borriana

Pere Roc II, Pere i Nacho es van imposar a Pablo de Borriol (substitut del lesionat Miguel), Dani i Monrabal pel resultat de 60-45

04.10.2016 | 13:52
Félix jugarà la final.

El Trofeu Batiste Viñes és la cita més especial de l´any en el trinquet de Borriana i ahir va quedar demostrat amb la disputa de les semifinals, que van reunir a deu dels principals exponents de la disciplina per dalt corda. La sessió va ser maratoniana per la igualtat i els intercanvis interminables però el públic se´n va anar agraït per l´esforç dels protagonistes i l´espectacle que oferiren.

En la primera partida, Pere Roc II, Pere i Nacho es van imposar a Pablo de Borriol (substitut del lesionat Miguel), Dani i Monrabal pel resultat de 60-45. El trio guanyador va arribar més fresc al tram final, situació decisiva en el desenllaç. A continuació, Soro III i Félix guanyaren a Puchol II i Javi pel mateix tanteig de 60-45. Ací va ser clau la seguretat en el joc del campió individual, que va resultar una perllongació de la muralla, així com l´excel·lent eficàcia de Félix en el joc d´atac.

El títol es decidirà el dilluns vinent en el mateix trinquet de la localitat de Borriol. Abans, el divendres concretament, els aficionats de Castelló tenen una altra cita destacada a Borriol on es jugarà la segona jornada del Trofeu Diputació.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine