Ahir dijous, com cada setmana, va començar la programació del trinquet El Zurdo de Bellreguard. Esta vegada, però, va servir d’avantsala per al trofeu de festes que celebrarà les seues dues semifinals al llarg del cap de setmana. S’anuncien les principals figures de la modalitat.

El trofeu s’obri dissabte de vesprada amb la presència del campió individual, Moltó, fent equip amb Dorín. La parella farà front al trio format per Jeffry, Sanchis i Néstor. La segona semifinal serà diumenge de vesprada. Esta vegada, la partida estarà formada per dues parelles. Ian i Coeter II davant Punxa i Tonet II.

Els guanyadors de les semifinals jugaran la gran final el pròxim dissabte 24 de setembre.

El trofeu arriba en un moment on els restos estan preparant-se per a jugar el pròxim campionat individual, així que el trofeu de Bellreguard serà un bon moment per a conèixer com van de forces jugadors com el mateix Moltó, qui defensarà el títol, o Ian, elegit com el millor jove de la temporada després de quedar subcampió de la lliga professional, entre altres èxits al llarg de la temporada. També Jeffry arrabassa per un gran moment i Punxa que està molt motivat de cara al pròxim mà a mà.

Individual sub’23

La pissarra anuncia dos interessants partides al raspall per a esta vesprada dins del campionat Individual sub’23. Al trinquet de Genovés el pilotari local, Montaner, juga contra Ximo de Castelló de Rugat. Al trinquet de Piles, Nalda juga a casa contra Seve d’Alcàntera.

L'última partida d’octaus de final és dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes amb la partida entre Vercher de Piles i Lorja d’Alzira.