El trinquet d'Oliva va gaudir de quatre partides de gran nivell enmig d'un gran ambient. Els clubs de Beniparrell, Moixent i Tavernes Blanques van ser els grans triomfadors de la jornada.

Les finals dels Circuits femenins van ser una gran festa que va omplir d'il·lusió i dones el majestuós trinquet d'Oliva, un dels millors del nostre esport autòcton. Després de dos mesos de competició es va tancar amb les finals de les categories sub-18 i sub-23, amb quatre partides de primer nivell.

Les finals del sub-18 van obrir la jornada, amb les jugadores més joves. A la final per la tercera plaça, Nerea de Moixent i Júlia de Beniparrell, van guanyar a les seues rivals després de realitzar una gran final, davant Maria de Beniparrell i Cristina, que van acusar els problemes físics de setmanes anteriors. Nerea va ser la millor de la final, mostrant tot el seu caràcter i força. La final absoluta va enfrontar a Paula i Marta de Tavernes Blanques contra Erika d’Alqueria i Joana de Laguar, les jugadores de València van superar a les jugadores d'Alacant, en mostrar molt més serenes i precises. Les derrotades es van mostrar nervioses i no van estar al seu nivell habitual, mentre que la parella victoriosa va culminar el campionat amb una magnifica actuació en la cita final, certificant-se com les revelacions de la categoria.

En la categoria sub-23, la final per la tercera plaça no es va disputar per lesió de Mar de Bicorp, quedant quartes seu equip. En lloc d'aquesta partida es va disputar un duel d’exhibició entre dos trios on van jugar Anabel de Tavernes Blanques, Noelia de Beniparrell i Eva de Rafelguaraf contra Ana Sanchis de València, Victòria de València i Fanni Beniarbeig. La gran final del Circuit sub-23, va ser la millor partida. Es van enfrontar dos formacions molt igualades i compensades. Finalment, la parella d’Ana de Beniparrell i Aida de Moixent van aconseguir imposar-se en una final molt disputada a Myriam de l'Alqueria de Asnar i Amparo de Montcada. La potència d'Ana i l'efectivitat d'Aida van ser determinants en una final on van superar als seus rivals, i van anular a Amparo de Borbotó que no va poder trobar la seva posició, ja que les seues rivals buscaven en tot moment que no entrés en joc. La seua companya Myriam es va defensar fins a l’últim quinze en una final molt llarga i emocionant.

Paco Genovés, Paco Alos, de Caixa Popular, Paco Gilabert, alcalde de Laguar, Vicente Dubal, regidor d'esports de Moixent i Salvador García, president del CPV Oliva van lliurar els trofeus.