El trinquet de Vilamarxant va obrir ahir la quarta jornada de la lliga professional de l’escala i corda. S’enfrontaven els equips representants de Benidorm i Murla. Abans de la partida, el trinqueter i els aficionats van agrair a Dani la seua trajectòria amb un quadre de fotografies del mitger de Benavites. Ja en partida el trio de Benidorm va ser molt superior pràcticament des de l’inici. Pere Roc II, Félix i Monrabal tenen molt tocat este trinquet i es va notar. Guanyaren amb claredat per 60 a 35 sumant els tres punts en joc. Genovés II, Dani i Carlos, malgrat que ho van intentar, res més van poder fer.

Pere Roc II, Félix i Monrabal deixaven clar que és un trio molt sòlid i compenetrat. Quan funciona la connexió entre rest i mitger, com va ser ahir, són imparables. A més, a Vilamarxant es va afegir que Monrabal també jugava a casa i el punter es va lluir davant la seua afició. Amb el resultat de Vilamarxant, el trio de Benidorm queda amb 7 punts i el trio de Murla continua amb els sis punts que ja tenia.

Encara pot passar qualsevol cosa per als dos equips i la seua definitiva classificació per a jugar les semifinals de la lliga queda pendent de la quinta i última jornada de la fase regular que es jugarà el pròxim cap de setmana.

Pere Roc II, Félix i Monrabal han de jugar contra el trio de València, Santi de Silla, Santi i Nacho al trinquet de Pelayo. Serà dissabte i serà una partida decisiva per als dos equips.

Per la seua banda, Genovés II, Dani i Carlos han de jugar ara contra la parella de Vinalesa, Puchol II i Jesús. Serà el pròxim diumenge de matí al trinquet de Murla. La lliga està més competida que mai.