Malgrat l’oratge, el trinquet d’Oliva va gaudir d’un bon matí de pilota valenciana organitzat per Savipecho i en benefici de les festes de Moros i Cristians de la localitat. Dues partides, d’escala i corda i raspall, amb moltes de les primeres figures de les dues modalitats professionals. A Oliva van triomfar els dos restos del municipi de Genovés, Genovés II i Sergio.

Va obrir el matí a Oliva la partida d’escala i corda. Un bon encontre que va estar carregat d’alternatives al marcador. Van ser Puchol II, Jesús i Conillet els primers a dominar el joc i el marcador, 35 per 20, però tot va canviar amb iguals a 35. Genovés II, Félix i Carlos entraren en partida, van estar més centrats i encertats i van igualar primer i, tot seguit, es van avançar amb un 50 per 35. El trio de Puchol tenia ganes de lluita i encara va fer dos jocs més, però, al remat, la victòria va caure a favor dels blaus capitanejats per un genial Genovés II, 60 per 45.

A continuació, va vindre la partida al raspall. Moltó i Dorín, de roig, enfront Sergio i Brisca, de blau. El primer joc va ser molt llarg i molt disputat. El primer joc, des del dau i després d’una dura batalla, va caure a favor de Moltó i Dorín. Amb iguals a 10, i els dos equips fent gaudir a l’afició, la parella de Sergio i Brisca va trencar des del rest, 10-15. Els blaus passaven al dau i tampoc desaprofitaven l’oportunitat de traure primer un avantatge seriós, 10-20, i tot seguit rematar, 10-25.

Duel de titans a Bellreguard

El pròxim dissabte, al trinquet de Bellreguard, s’anuncia el duel de titans, un mà a mà entre el campió individual, Moltó de Barxeta, davant Ian de Senyera. Les entrades anticipades, a 10 euros, ja estan a la venda al mateix trinquet, a la farmàcia de Senyera i el bar El Cordobés de Barxeta.

En taquilla del trinquet, el mateix dissabte, el preu per a veure el mà a mà serà de 12 euros.