Una ampla representació de la Selecció Valenciana, que es va proclamar campiona del món el passat més de novembre a ColòmbiaSelecció ValencianaColòmbia, va visitar ahir l’Ajuntament de la Nucia per a agrair al consistori el seu suport al combinat valencià.

Des de fa onze anys els internacionals preparen els mundials i els europeus en la Ciutat Esportiva Camilo Cano, que és cedida gratuïtament per l’Ajuntament. «Volem agrair a l'alcalde de La Nucia i al regidor d'Esports la seua constant col·laboració. Part d'este Mundial és de La Nucia, ja que ací és on vam preparar esta cita», comentava Pablo de Sella, capità de la Selecció.

Pablo va estar acompanyat per Pere Roc II, Santi, José Luis, Martínez, Giner i Sacha, que signaren en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de la Nucia. «La pilota és el nostre esport autòcton i hem de potenciar-la i cuidar-la entre tots. D'ací a poc temps començaran a preparar l'Europeu en la nostra Ciutat de l'Esport, on sempre els donarem les màximes facilitats», declarava l’alcalde, Bernabé Cano.

El torneig europeu es jugarà el pròxim estiu a Holanda, on els valencians viatjaran amb la intenció de recuperar el títol que ara està en mans de Bèlgica.